skip to Main Content

Daarom kom jij werken bij Amon

Omdat jij een drive hebt om te groeien én om klanten te laten groeien. Je hebt een neus voor die ijzersterke match tussen bedrijf en IT & Digital-talent. Je voelt je als een vis in het water als je kan werken voor topklanten zoals Brussels Airport, Carrefour, KPMG, Unilin en ING. En bent op je best wanneer je uitgedaagd wordt om het beste van jezelf te laten zien.

Klinkt goed? Wel, dáárom kom jij werken bij Amon. Het toonaangevende headhuntersbureau dat nét dat tikje verder gaat. Niet alleen voor z’n klanten, maar ook voor jou en de hele IT-community in binnen- en buitenland.

Wil je ook bij Amon werken?

A connected community

At Amon, we’re connected through…

The drive to disrupt - Ondernemerschap

Bij Amon bijten we ons vast in de vraag van onze klant. We laten niet los tot die exact krijgt wat hij nodig heeft. We ontwikkelen een service, wars van de platgetreden paden. Los van tradities, vrij van beperkingen, met volle focus op de mogelijkheden. Hands-on en proactief. Volledig geënt op de cultuur en wensen van de klant.

Shared goals - Vertrouwen

Kijk door de ogen van de klant. Zet door en vernieuw. Deel je passie in ICT & Digital. Denk in oplossingen, met een optimistische visie en een sterke wil om te groeien. Onze mensen doen er alles aan om hun missie waar te maken. We staren ons niet blind op procedures, maar stippelen een eigen weg uit met oog voor optimale resultaten, waar vertrouwen centraal staat.

The will to improve - Expertise

Voel jij ook de drive om te groeien? Word dan sterker in je vak met opleidingen die jouw talent volledig ontwikkelen. Connecteer met collega’s, leer van elkaar, werk samen en tank expertise bij. Maar natuurlijk mag het af en toe ook gewoon fun zijn. Werken bij Amon betekent ook plezier maken met elkaar, tijdens én na het werk of op een van de events die we op touw zetten.

Passion and ambition - Toewijding

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk uitzonderlijke profielen die het onderste uit de kan willen halen voor zichzelf, hun klant én hun werkgever. Jonge medewerkers en senior experts maken elkaar sterker. Amon wil een krachtige, positieve impact hebben op de IT-sector. We nemen de community dan ook op sleeptouw met prikkelende events vol kennisdeling.

Each other - Vertrouwen

Amon biedt je een bruisende, fascinerende carrière vol ambitie. We laten je groeien in je mogelijkheden en schenken je daarbij heel veel vertrouwen. Zodat je deel wordt van een boeiend netwerk vol high-end ICT & Digital-profielen. Together, we’re Amon. Met een passie voor het vak en een drive waarmee we de sector binnenstebuiten keren als het moet.

Jouw voordelen op een rijtje

Kwaliteit en reputatie

Amon is een ijzersterk merk in de IT-sector. Onze aanpak én onze mensen hebben een onverwoestbare reputatie. Perfect voor iemand zoals jij.

Sterk onboarding-proces

We laten je nooit aan je lot over. Al van bij het eerste moment, tonen we de weg. Je komt terecht in een warme, informele omgeving waarin je weet wat er verwacht wordt.

Helder en coherent

Amon kleurt buiten de lijntjes als dat betere resultaten boekt. Maar nooit zonder duidelijkheid voor onze mensen. De perfecte mix van uitdaging en heldere verwachtingen.

Persoonlijke groei

Ambitieus geboren? Bij Amon ontwikkel je jouw talenten, op jouw tempo én volgens jouw mogelijkheden. Word beter en scherp je expertise non-stop aan.

Zelfsturende teams

Neem verantwoordelijkheid en doe je job in maximaal overleg met je collega’s. Onze zelfsturende teams geven de toon aan binnen Amon. Dat werkt én doet graag werken.

Work-life balans

Het leven is méér dan werken alleen, natuurlijk. Daarom bieden we je verschillende mogelijkheden om je job in harmonie met je privéleven uit te voeren.

Back To Top
×Close search
Zoeken