Skip to content
IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR

Werken als recruiter bij Amon

Bij Amon werken als recruiter, dat betekent zoveel meer dan in een klassiek rekruteringsbureau. Vergeet alles wat je denkt te weten over rekrutering en ga voor een job bij een recruitment agency waar impact, ondernemerschap en samenwerken centraal staan. Zo bouw je mee aan Dream Teams in ICT & Digital en laat je zowel anderen als jezelf groeien.

Waar werken als recruiter voor staat bij Amon

Een recruiter die vooral cv’s pusht en mensen de oren van het lijf belt? Vergeet het maar. Wij bieden je een job die maatschappelijk en sociaal relevant is in de bruisende en vooruitstrevende wereld van ICT & Digital. Je komt terecht in een gedreven team met meer dan 15 jaar ervaring, gespecialiseerde kennis en veel zin in uitdaging.

Impact

Als recruiter bij Amon geef je kandidaten de kans om professioneel te groeien en werkgevers om het potentieel van digitalisering te verzilveren.

We gaan dan ook verder dan anderen door te investeren in de duurzame begeleiding van zowel werkgevers als IT-specialisten en -managers.

Uitdaging

Je bent op je best wanneer je wordt uitgedaagd? Dat treft, wij ook! Als echte teamspelers halen we het onderste uit de kan en gaan we recht op ons doel af:

  • voor onze eigen ontwikkeling als professionals,
  • voor onze klanten en kandidaten,
  • én voor de ijzersterke reputatie van Amon.

Ondernemerschap

Een job als recruiter bij Amon is als ondernemen: je bijt je vast in elke vraag en laat pas los als je klanten exact krijgen wat ze nodig hebben.

Want wij denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden – proactief en in zelfsturende teams.

Groeien in tandem

Met opleidingen en trainingen bouw je bij Amon expertise op in je vak. Ook leer je op een plezierige manier van collega’s en zij van jou: tijdens én na het werk of op onze events.

Tegelijk netwerk je met topbedrijven én toptalent in ICT & Digital om samen mee te groeien.

Show, don’t tell: hoe denkt ons team over hun job?

Tot zover de theorie, maar hoe ziet werken als recruiter bij Amon er in de praktijk uit? Dat vertellen je toekomstige collega’s je graag zélf:

We werken bij Amon binnen een dynamische internationale IT-omgeving. Daarbij fungeer je als een essentiële, adviserende schakel tussen kandidaten en klanten. Zo kan je op een zeer persoonlijke manier het verschil maken.

Flor Depuydt
Consultant IT Recruitment & Executive Search

Bij Amon krijg je meteen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om jezelf te tonen.

Jolien Patoor
Consultant IT Recruitment & Executive Search

Iedereen krijgt hier het nodige vertrouwen en de autonomie om te shinen, terwijl we allemaal dezelfde passie delen: mensen en bedrijven matchen.

Klaas Bernaert
Team Lead - Senior Consultant IT Recruitment & Executive Search

We werken zo intens samen: niet op een eiland maar als een hecht team. Er is hier zoveel toewijding dat ik spontaan ook het beste van mezelf geef.

Griet Saey
Senior Consultant IT Recruitment & Executive Search

Blog

Back To Top