IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR
Ga naar hoofdinhoud

Een job die jou en anderen laat groeien: waarom jij onze nieuwe recruiter wordt

Je hebt een neus voor die ijzersterke match tussen een bedrijf en IT & Digital-talent? Je zoekt een job die je uitdaagt om het beste van jezelf te tonen? Vergeet wat je weet over een job in rekrutering. Amon is zoveel meer dan een klassiek rekruteringskantoor. Wat we dan wél doen? Wij bouwen mee aan dream teams in ICT & Digital. Dit is wat we jou te bieden hebben.

Een verrassende job met impact

Denk je dat een recruiter vooral cv’s pusht en mensen de oren van het lijf belt? Vergeet het maar. Wij bieden je een job die maatschappelijk en sociaal relevant is. Eentje met impact, zowel op het leven van de kandidaten die je aanwerft als voor de werkgever voor wie je op zoek gaat. De eerste geef je alle kansen om professioneel te groeien, de tweede om het potentieel van digitalisering te verzilveren. We zoeken in alles de perfecte match. Ook met jou!

Uitgedaagd worden in een toonaangevend en winnend team

Je bent op je best wanneer je wordt uitgedaagd. Dat treft, wij ook! Je komt terecht in een gedreven team met meer dan 15 jaar ervaring en gespecialiseerde kennis, waar we elkaar motiveren en versterken. Omdat we verder gaan dan anderen: we investeren in de duurzame begeleiding van zowel werkgevers als IT-specialisten en -managers. Zo draag je bij Amon bij aan het vak en ontwikkel je je eigen ondernemerschap.

We werken hier zo intens samen: niet op een eiland maar als deel van een hecht team. Er is hier zoveel toewijding dat ik spontaan ook het beste van mezelf geef.

Griet Saey, Senior recruiter

Toegang tot een bruisende IT-community

Werken voor topklanten zoals Itsme, Daikin, Torfs, Liantis en Vlaanderen Connect? Check! Bij ons hebben klanten en kandidaten toegang tot een uitgebreid en exclusief netwerk – zowel nationaal als internationaal. Daarnaast houden we voeling met de markt door actief mee te bouwen aan een levendige en vooruitstrevende IT-community. Ook voor jou is er een plek in dit waardevolle netwerk: via onze events kom je in contact met inspirerende toppers in ICT & Digital.

Wil je ook bij Amon werken?

Young graduate of járen ervaring op de teller? Als je de juiste drive hebt, is er voor jou een plek in ons team.

Omdat iedereen de context verdient om te shinen, werk ik al zo lang bij Amon. Wat mij persoonlijk drijft, valt samen met de missie van het bedrijf. Iedereen krijgt hier het vertrouwen en de autonomie om daar op zijn eigen manier aan bij te dragen, terwijl we allemaal dezelfde passie delen: mensen en bedrijven matchen.

Klaas Bernaert, Managing Consultant

Bij Amon krijg je meteen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om jezelf te tonen..

Jolien Patoor, Consultant Executive Search

Wat het betekent om bij Amon te werken: 4 basiswaarden

Je weet van aanpakken

Een klantenvraag? Jij bijt je vast en laat pas los als je klant exact kreeg wat hij nodig had. Want bij Amon zien we geen beperkingen, alleen maar mogelijkheden. Ben je ondernemend, hands-on en proactief? We love it!

Je grijpt elke kans op je pad

Jij kijkt door de ogen van de klant en deinst niet terug voor vernieuwing. Je denkt in oplossingen en gaat voluit je eigen weg. Amon geeft ruimte aan je ambitie en laat je vol vertrouwen groeien. Don’t worry, we’ve got your back!

We tillen elkaar hoger

Voel je de drive om te groeien? Met opleidingen die aansluiten bij jouw talent bouw je expertise op in je vak. Leer ook van collega’s en maak samen plezier: tijdens én na het werk of op een van onze inspirerende events.

We gaan samen op ons doel af

Je wil het onderste uit de kan, voor jezelf, je klanten en voor Amon, want je bent een echte teamplayer. Dankzij onze toewijding realiseren we samen een krachtige, positieve impact op de IT- & Digital community.

Zes doorslaggevende argumenten om bij team Amon te komen werken

Je werkt voor een A-merk

Amon is een ijzersterk merk in de IT-sector. Onze aanpak én onze mensen hebben een onverwoestbare reputatie. Perfect voor iemand zoals jij, die altijd kwaliteit levert.

Je weet waar je staat

Amon kleurt buiten de lijntjes als dat betere resultaten oplevert. Maar nooit zonder duidelijkheid voor onze medewerkers. Maak je op voor een perfecte mix van uitdaging en heldere verwachtingen.

Bij Amon groei jij ook

Ambitieus geboren? Je komt van bij je start terecht in een warme, informele omgeving die je uitdaagt en non-stop je expertise aanscherpt. Ontwikkel je talenten op jouw tempo en groei elke dag.

Iedereen zit mee aan het stuur

Neem verantwoordelijkheid en doe je job in maximaal overleg met je collega’s. Onze zelfsturende teams geven de toon aan binnen Amon. Dat werkt, én maakt werken fijn.

Jouw leven telt ook mee

Omdat het leven méér is dan werken alleen, heb je de mogelijkheid om je job en je privéleven in harmonie te combineren.

Bewust van de wereld om ons heen

Als SDG Pionier zien we maatschappelijk verantwoord ondernemen als een shared goal van het hele Amon-team. We zijn de trotse bezitter van het Voka Charter Duurzaam ondernemen en kiezen voor fair trade en veggie op kantoor.

Ook interessant voor jou

Back To Top