IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR
Ga naar hoofdinhoud

Daarom kom jij werken bij Amon

Omdat jij wil groeien én om anderen te laten groeien. Je hebt een neus voor die ijzersterke match tussen bedrijf en IT & Digital-talent. Je voelt je als een vis in het water als je kan werken voor topklanten zoals Itsme, Daikin, Bekaert, A.S. Adventure en Vlaanderen Connect. En je bent op je best wanneer je uitgedaagd wordt om het beste van jezelf te laten zien.

Klinkt goed? Wel, dáárom kom jij werken bij Amon. Het toonaangevende headhuntersbureau dat nét dat tikje verder gaat. Niet alleen voor z’n klanten, maar ook voor jou en de hele IT-community in binnen- en buitenland.

Wil je ook bij Amon werken?

Young graduate of járen ervaring op de teller? Als je de juiste drive hebt, is er voor jou een plek in ons team.

Omdat iedereen de context verdient om te shinen, werk ik al zo lang bij Amon. Wat mij persoonlijk drijft valt samen met de missie van het bedrijf. Iedereen krijgt hier het vertrouwen en de autonomie om daar op zijn eigen manier aan bij te dragen, terwijl we allemaal dezelfde passie delen: mensen en bedrijven perfect matchen.

Klaas Bernaert, Managing Consultant

Dit betekent werken bij Amon

Deze waarden verbinden het Amon-team

Je weet van aanpakken

Bijt je vast in de vraag van je klant. Laat niet los tot die exact krijgt wat hij nodig heeft. Bij Amon bieden we een service wars van de platgetreden paden. Los van tradities, vrij van beperkingen, met volle focus op de mogelijkheden. Ons ondernemerschap is hands-on en proactief. Volledig geënt op de cultuur en wensen van de klant.

Je grijpt elke kans die je pad kruist

Kijk door de ogen van de klant. Zet door en vernieuw. We have your back. Denk in oplossingen, stippel je eigen weg uit. Met een optimistische visie en gefocust op je missie. Amon geeft ruimte aan je ambitie en laat je vol vertrouwen groeien. Zo word jij ook deel van een boeiend netwerk vol high-end ICT & Digital-profielen.

We tillen elkaar naar het hoogste niveau

Voel jij ook de drive om te groeien? Met opleidingen die aansluiten bij jouw talent word je steeds sterker in je vak. Connecteer met collega’s, leer van elkaar, werk samen en tank expertise bij. En maak samen plezier: tijdens én na het werk of op een van onze inspirerende events.

We gaan samen recht op ons doel af

Je wil het onderste uit de kan halen voor jezelf, je klanten én Amon, want je bent een teamplayer. Jonge medewerkers en senior experts maken elkaar sterker. Dankzij onze toewijding realiseren we samen een krachtige, positieve impact op de IT-sector. We nemen de community dan ook op sleeptouw met prikkelende events vol kennisdeling.

Samen zijn wij Amon

‘Teamwork makes the dream work’ is hier geen loze uitspraak. De medewerkers van Amon stuwen elkaar vooruit om samen steeds straffere doelen te bereiken. We vertrouwen op elkaar zoals een familie en leren van elkaar op alle vlakken.

Maak kennis met het Amon-team

6 doorslaggevende argumenten om bij team Amon te komen

Hier werk je voor een A-merk

Amon is een ijzersterk merk in de IT-sector. Onze aanpak én onze mensen hebben een onverwoestbare reputatie. Perfect voor iemand zoals jij, die altijd kwaliteit levert.

Je weet altijd waar je staat

Amon kleurt buiten de lijntjes als dat betere resultaten boekt. Maar nooit zonder duidelijkheid voor onze medewerkers. Maak je op voor een perfecte mix van uitdaging en heldere verwachtingen.

Bij Amon groei jij ook

Ambitieus geboren? Je komt van bij je start terecht in een warme, informele omgeving die je uitdaagt en non-stop je expertise aanscherpt. Ontwikkel je talenten op jouw tempo en groei elke dag.

Iedereen zit mee aan het stuur

Neem verantwoordelijkheid en doe je job in maximaal overleg met je collega’s. Onze zelfsturende teams geven de toon aan binnen Amon. Dat werkt, én maakt werken fijn.

Jouw leven telt ook mee

Omdat het leven méér is dan werken alleen, heb je verschillende mogelijkheden om je job en je privéleven in harmonie te combineren.

Bewust van de wereld om ons heen

Als SDG Pionier zien we maatschappelijk verantwoord ondernemen als een shared goal van het hele Amon-team. We kiezen voor fair trade en veggie op kantoor en steunen organisaties als Close the Gap en BEcode.

Ook interessant voor jou

Back To Top
Zoeken