Skip to content
IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR

De Amon-manier
van werken

ICT & Digital Specialist - Expertise

Uw bedrijfsstrategie kan niet zonder een ijzersterke ICT & Digital ruggengraat. Daarom is het juiste talent op de juist plek zo cruciaal. Amon levert door jaren expertise uitzonderlijke profielen, die perfect matchen bij uw verwachtingen – zowel inhoudelijk als op bedrijfscultuur.

Lokaal verankerd - Vertrouwen

Amon ondersteunt de lokale ICT & Digital communities volop. We bouwen regionale, zelfsturende teams uit die lokaal sterk verankerd zijn. En bouwen mee aan de community door onze schouders te zetten onder inspirerende events. Dit creëert enorm veel vertrouwen.

Ondernemerschap

Het potentieel binnen de ICT & Digital communities is enorm. We zijn dan ook geëngageerd om bij te dragen tot de groei van deze uitzonderlijk getalenteerde gemeenschap. Door ondernemerschap te stimuleren, bouwen we actief mee aan de toekomst.

Focus op de lange termijn - Toewijding

Amon focust niet op snelle winst, maar bouwt op een toegewijde manier duurzame relaties op die meerwaarde opleveren op de lange termijn. We identificeren talent, trekken het aan en matchen het aan vacatures en bedrijven die daarbij aansluiten. Zo creëren we samenwerkingen die renderen – vandaag en in de toekomst.

Een missie voor groei

Amon vormt de brug tussen innovatieve bedrijven en ambitieuze ICT & Digital-specialisten en -executives. We kennen elk aspect van de IT-sector door en door. En vertalen die knowhow naar concrete antwoorden op uw uitdagingen. Dat doen we met één doel: bedrijven en kandidaten laten groeien op een toekomstgerichte, succesvolle manier.

Iedereen op één lijn

Wanneer ICT & Digital-specialisten, -managers en -executives mee hun schouders zetten onder de strategie van úw bedrijf, wordt er veel mogelijk. Precies daarom is de juiste match zo belangrijk. Inhoudelijk, maar ook menselijk en cultureel. Die zoeken we dan ook actief, in ons uitgebreide netwerk binnen de IT-community – in binnen- én buitenland.

Sterker met gedeelde kennis

Om een voorsprong te nemen in ICT & Digital, heeft uw bedrijf de juiste expertise nodig. Bij Amon vindt u de gespecialiseerde kennis die u zoekt. Groei duurzaam, vergroot de performantie van uw digitale teams en versterk uw werkgeversimago in de competitieve markt van vandaag. Onze knowhow staat tot uw beschikking.

Duurzaam op alle vlakken

Amon ondersteunt talenten uit de ICT & Digital community bij het uitbouwen van hun carrière. We inspireren werknemers, dagen hen uit en tonen mogelijkheden om hun horizon te verbreden. Altijd met het oog op een duurzame samenwerking. Die duurzaamheid integreren we op alle vlakken. Zo zijn de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de VN tastbaar in alles wat we doen.

Daarom kiezen talenten
én bedrijven voor Amon

Back To Top