Skip to content
IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR

Kandidaten

IT-managementprofielen

Vind de uitdaging die bij uw profiel en ambities past. Als ervaren IT-manager wilt u uw skills verfijnen, uw horizon verruimen en uw expertise nog verder versterken. Amon zoekt de volgende stap in uw boeiende carrière, bij topbedrijven met visie. Want uw gespecialiseerde knowhow die u onderscheidt van andere talenten verdient de best mogelijke aanpak.

Deze vacatures
al gezien?

80% van alle vacatures
is ingevuld binnen de
12 weken.

Bekijk alle vacatures

De aanpak die het verschil maakt

1. Community

Amon is een sterke waarde binnen de ICT & Digital community in binnen- en buitenland. Onze relaties binnen de sector verzekeren u van unieke uitdagingen bij gerenommeerde klanten.

2. Internationaal

Het netwerk van Amon stopt niet aan de grens. Onze vacatures ook niet. Op zoek naar een internationale functie die uw talent op scherp zet? Ons gespecialiseerde team zet uw carrière op het juiste spoor.

3. Vakkennis en ervaring

Onze expertise staat als een huis. De medewerkers die u ondersteunen, blinken uit in vakkennis en zijn stevig onderbouwd om u optimaal te begeleiden. Hun persoonlijke opvolging maakt een tastbaar verschil voor uw carrière.

4. Heldere, open communicatie

Weet op elk moment waar u aan toe bent, dankzij onze no-nonsense manier van communiceren. We voorzien u van eerlijke feedback, glasheldere verwachtingen en een naadloze opvolging.

5. Samen van start

Tijdens uw integratieperiode bij een nieuwe klant, volgen we uw traject van nabij op. Zo lossen we eventuele vragen of problemen constructief op. En zorgen we voor een soepele start van uw nieuwe uitdaging.

Daarom kiezen bedrijven én
talenten voor Amon

Leer onze consultants kennen

Het is de ervaring van onze consultants die bedrijven doet groeien in ICT & Digital.
Benieuwd naar wie ze zijn? Maak meteen even kennis.

Back To Top