IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR
Ga naar hoofdinhoud

Het effect van
Amon op uw
onderneming

Amon levert een tastbare meerwaarde voor uw organisatie. Met heldere ondersteuning, een uitgebreide ervaring en een hecht partnerschap waarin we flexibel inspelen op uw vraag. Maar vooral: met solide contacten binnen de internationale ICT-community en een ijzersterke reputatie in de sector. Dat is belangrijk voor u. Want Amon bereikt én overtuigt vlot de ICT-profielen die u zoekt.

At home in the community - Expertise

Amon heeft een bijzonder sterke positie binnen de ICT & Digital community. We investeren intensief in onze relaties en bouwen de digitale gemeenschap actief mee uit. Van die inspanningen voelt u de voordelen. We bereiken de beste ICT-talenten, met heldere communicatie én onze solide reputatie. Precies de troef die u nodig heeft om de beste profielen aan te trekken.

Great experience - Expertise

Onze uitgebreide portfolio en succesvol afgeronde projecten staan niet op zichzelf. Daarachter schuilt de ervaring van onze consultants die talloze bedrijven ondersteunden in hun zoektocht naar talent. Ze beschikken over tot wel 20 jaar ervaring in ICT & Digtal Recruitment. Het is hun aanpak en expertise die voor u het verschil maakt.

Building Knowledge - Ondernemerschap

Onze Benefit Events, ontbijtsessies, nieuwsbrieven en artikels inspireren jaarlijks een Amon ICT & Digital community van meer dan 30.000 professionals. Die combinatie van diepgravende knowhow, verrassende inzichten, heldere communicatie en vriendschappelijke evenementen maakt van Amon een gewaardeerde én vernieuwende referentie in de sector.

Clear & effective communication - Vertrouwen

Of het nu gaat om communicatie met klanten, talenten of partners: Amon communiceert duidelijk en met de juiste argumenten. Zo overtuigen we elke doelgroep en boren we de juiste talent pool aan voor uw organisatie. Aan de hand van beproefde interviewtechnieken, tests en rapportages brengen we potentiële kandidaten helder in beeld. En die informatie brengen we glashelder naar onze klant.

Talent without borders - Toewijding

Uw ambities kennen geen grenzen. Amon ook niet. Jij zoekt een specifiek profiel binnen de ICT & Digital community, onze consultants speuren nationaal en internationaal naar de juiste kandidaat. Met maar één doel: succes! Amon laat zich daarbij door één ding leiden: de juiste match tussen uw onderneming en de potentiële medewerker. En daarin laten we ons niet beperken door landsgrenzen.

De diensten van Amon

ICT & Digital Headhunting (IT Managementprofielen)

Amon beschikt over een ijzersterke reputatie bij managers en executives binnen ICT & Digital. Dankzij ons uitgebreide netwerk bereiken we vlot de beperkte talent pool van medior en senior profielen. Onze no-nonsense benadering valt in de smaak bij deze doelgroep. En met onze focus op netwerken en directe communicatie, brengen we een verhaal dat de juiste talenten overtuigt.

Ik ben op zoek naar een IT-manager

ICT & Digital Headhunting (IT Specialisten)

Wanneer u op zoek bent naar ICT & Digital profielen, kijken we verder dan enkel de vaardigheden van de kandidaat. Om uw team te ondersteunen, moet er ook een match zijn op andere vlakken. Het gespecialiseerde headhunting-team van Amon stemt z’n aanpak af op de profielen die u nodig heeft. Zo vinden we de talenten die niet alleen geknipt zijn voor de job. Maar ook voor uw organisatie.

Ik ben op zoek naar IT-professionals

Quick Scan

De groei van uw bedrijf moet hand in hand gaan met het aantrekken van de juiste talenten. ICT & Digital zijn cruciale componenten in elk groeiproces. Maar heeft u de juiste profielen in huis om de evolutie vlot te ondersteunen? En wat met het draagvlak bij én de impact op uw medewerkers? Met de Amon Quick Scan brengt u vlot de draagkracht, de capaciteit en de mogelijkheden van je ICT & Digital ecosysteem in kaart.

Ja, ik wil organisatie-advies

Talent Scan

U bereikt méér met de juiste mensen op de juiste plek binnen uw bedrijf. Maar hoe bepaalt men dat? De Amon Talent Scan analyseert de ambities en talenten van uw teams. Ontdek van elke medewerker of hun huidige functie aansluit bij hun persoonlijkheid, capaciteiten en toekomstplannen. En rol een doeltreffende strategie uit die uw teams optimaliseert.

Vraag de Talent Scan™ hier aan

Daarom kiezen talenten
én bedrijven voor Amon

Back To Top