IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR
Ga naar hoofdinhoud

Kandidaten

IT-Specialisten

Op zoek naar een uitdagende job in ICT & Digital? Duik dan in onze database, solliciteer op de vacature van je keuze en laat je begeleiden door ons gespecialiseerde recruitment team voor IT-specialisten. Samen met hen bekijk je of jij de geknipte match bent voor onze klant. Zij zorgen er bovendien voor dat jij zorgeloos en goed voorbereid aan jouw nieuwe uitdaging begint. Zin om spontaan te solliciteren of een vacature gezien die bij je past? We leren je graag kennen!

Deze vacatures
al gezien?

80% van alle vacatures
is ingevuld binnen de
12 weken.

Bekijk alle vacatures

Niet gevonden wat je zocht?

Registreer je nu in onze databank en laat ons voor jou zoeken!

Selectieprocedure

Stap 1: Sollicitatie

Een vacature gezien die bij je past? Stuur ons dan meteen je curriculum vitae en vertel ons waarom jij de m/v/x bent voor de job! Past je profiel goed bij de opdrachten van Amon, dan vertellen we je dat in een e-mail.

Ook spontane sollicitaties lezen we met veel plezier. Voeg wel zeker altijd je CV toe.

Stap 2: Eerste contact

We hebben je sollicitatie goed ontvangen – nu is het aan ons! We screenen alle info die je ons doorstuurt. Kom je in aanmerking voor de opdracht? Dan bellen we je op om een persoonlijk gesprek in te plannen. Is er toch geen match tussen jou en de vacature, ook dan bellen we je even om onze constructieve feedback door te geven.

Stap 3: Persoonlijk gesprek

Aangename kennismaking! Samen overlopen we alle details: het bedrijf dat talent zoekt én de specifieke vacature. We mappen jouw verwachtingen, persoonlijkheid en ervaringen. En vertellen je eerlijk en open onze inschatting van het gesprek. Dat kan leiden tot:

  • Het voortzetten van jouw traject: we maken een rapport op voor de klant en stellen jouw profiel voor.
  • Het opnemen van je profiel in onze databank: er is geen match, maar we houden je op de hoogte van andere vacatures.

Stap 4: Aanwerving

Proficiat, de klant heeft beslist dat jouw profiel perfect aan de verwachtingen voldoet. Nu word je uitgenodigd voor een gesprek bij de opdrachtgever. Wij zorgen voor alle voorbereidingen en contacten. We volgen alles op, geven feedback en begeleiden iedereen richting een succesvolle samenwerking.

Stap 5: Aan de slag!

Je gaat daadwerkelijk aan de slag bij de klant. Eerst doorloop je een integratieperiode, waarin je regelmatig contact houdt met Amon om jouw tevredenheid én die van de klant op te volgen. Zo verzekeren we iedereen van een productieve start én samenwerking.

Daarom kiezen talenten voor Amon

Leer onze consultants kennen

Het is de ervaring van onze consultants die bedrijven doet groeien in ICT & Digital.
Benieuwd naar wie ze zijn? Maak meteen even kennis.

Back To Top