Skip to content
IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR

Vind een job in IT die uitdaagt én inspireert

De ideale job in IT? Dan ben je ongetwijfeld op zoek naar een omgeving vol uitdaging, groei en innovatie. Stop maar met zoeken, ons gespecialiseerde team vindt het voor jou. Samen met jou matchen onze recruiters je talent als IT-specialist met onze klanten, stuk voor stuk topbedrijven.

Klaar voor een nieuwe job?

Niet gevonden wat je zocht?

Vacatures in
IT gespot

Interesse in een van deze IT-vacatures?
Goed nieuws: dan kan het snel gaan.
Voor 80% van alle vacatures vinden we
binnen de 12 weken de ideale match.

Bekijk alle vacatures

Selectieprocedure: in 4 stappen naar je nieuwe job

1. Sollicitatie

Zie je een passende vacature? Stuur ons je cv en vertel ons waarom jij de geknipte kandidaat bent. Past je profiel bij de opdrachten van Amon, dan krijg je een e-mail van ons.

Ook spontane sollicitaties zijn welkom, stuur wel altijd je cv mee.

2. Eerste contact

Zodra we je sollicitatie ontvangen, gaan we ermee aan de slag. Kom je in aanmerking voor een opdracht, dan belt Amon je op om een persoonlijk gesprek met ons team te prikken.

Is er toch geen match, dan brengen we je persoonlijk op de hoogte.

3. Persoonlijk gesprek

Tijd om elkaar beter te leren kennen! We bespreken in alle openheid het bedrijf en de vacature van de opdrachtgever, je ervaring en verwachtingen.

Nadien maken we een rapport voor de klant, of we voegen je toe aan onze databank voor toekomstige kansen.

4. Aanwerving

Gefeliciteerd, ook voor onze klant is het een match! Je mag je verwachten aan uitnodiging voor een constructief gesprek bij het bedrijf van de opdrachtgever.

Het Amon-team regelt de nodige voorbereidingen en we blijven in contact voor feedback en begeleiding. Ook tijdens de integratieperiode.

Alles begint bij een top-cv

Het is de inhoud die telt, schenk dus voldoende aandacht aan je cv vóór je solliciteert. We helpen je op weg met praktische tips & tricks.

Check onze cv-tips

Deze IT-specialisten vonden al hun droomjob

Bij Amon had ik het gevoel dat ik met een IT’er aan tafel zat. Ik kreeg een gefundeerd antwoord op vragen over de job en de waarden van het bedrijf bleken voor mij ook een match.

Kurt Roggen
Security Architect Liantis

Bij het zoeken naar de juiste kandidaat voor onze Group IT afdeling, ervaarden we bij Amon een hoge professionaliteit. Ons vaste contact bij Amon was gefocust, betrouwbaar en gemotiveerd. De eerlijke en transparante manier van communiceren maakte het voor ons heel aangenaam om samen te werken. Ik zal Amon in de toekomst van harte aanbevelen.

Kim Van Hemelrijck
Group HR Generalist Eurofit Group

We hebben zeer plezierig met Amon samen gewerkt bij de aanwerving van ons nieuwe Head of IT. Het proces verliep erg zorgvuldig en Amon kwam gemaakte afspraken na. Amon durft je als klant te challengen en vraagt door. Ze maakten ons bewust van ons denkproces en fungeerden als sparringpartner. Amon heeft een zeer groot netwerk en mede daardoor waren de voorgestelde profielen van de kandidaten spot on! Amon is nu absoluut onze preferred recruiting partner op IT gebied.

Anouschka Wodrada
Head of People Ardena
Anouschka Wodrada, Head of People bij Ardena

Op een dag kreeg ik een telefoontje van Amon: of ik geïnteresseerd was in een nieuwe uitdaging. Het gesprek verliep zeer professioneel en helemaal niet opdringerig. De consultant van Amon was heel goed voorbereid en kon op vrijwel elke vraag antwoorden, wat me onmiddellijk vertrouwen gaf. De nieuwe functie die Amon me voorstelde, leek mij ook echt op het lijf geschreven. En dankzij de vlotte opvolging voor, tijdens en na de sollicitatieprocedure kon ik een tijd later mijn vast contract tekenen.
Ik heb de samenwerking met Amon als zeer fijn ervaren. Een echte aanrader!

Guillaume Wilikens
System Engineer Eubelius
Guillaume Wilikens, System Engineer bij Eubelius

Wij werken ondertussen al enkele jaren samen met Amon om IT- & Digital profielen te vinden. Eén van onze belangrijkste waarden is ‘kwaliteit’ en dit verwachten we dan ook van onze partners. Amon leidt ons steeds naar kwalitatieve kandidaten. Ze kennen ons bedrijf ondertussen door en door en zetten telkens de juiste persoon op de juiste plaats.

Maxime Deforce
HR Officer Van de Velde
Maxime Deforce, HR Officer bij Van de Velde, is tevreden over de samenwerking met Amon, Headhunters in ICT & Digital

Vanaf het begin toonde de Amon-consultant interesse in mijn loopbaan en beweegredenen om van job te veranderen. Dat mondde uit in twee vacatures die aansloten bij wat ik zocht. Amon moedigde me aan om voor mijn favoriet te kiezen, zonder te pushen.

Arne Vanwalleghem
Business Analyst bij Lecot

Deze consultants staan voor je klaar

Back To Top