Skip to content
IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR

IT-talent in het buitenland werven:
internationale rekrutering in ICT & Digital

Het ideale IT-talent in het buitenland vinden om uw groeiambities te ondersteunen, daar doen we het voor. En dat volgens de noden van uw bedrijf: of u nu op zoek bent naar ICT-specialisten, -managers en -executives voor uw vestigingen in het buitenland, internationaal talent voor uw site in België of volledig remote medewerkers.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Waarom internationale rekrutering via Amon loont

De zoektocht naar internationaal ICT-talent starten we altijd vanuit úw bedrijfsidentiteit. Zo fungeren we niet alleen wereldwijd als verlengstuk van uw employer brand, maar slaan we ook de brug tussen uw Belgische bedrijfscultuur en buitenlands talent.

Het ultieme doel? Multidisciplinaire, internationale Dream Teams in ICT & Digital bouwen met de wendbaarheid en slagkracht om uw organisatie futureproof maken.

Vier redenen waarom we daarvoor de geknipte partij zijn:

1. Uw gids door een complex landschap, van a tot z

Onbekende arbeidsmarkten, andere arbeidsvoorwaarden en verwachtingen, cultuurverschillen, visumaanvragen … Internationaal rekruteren is complex en vergt veel tijd, energie en middelen.

Wij nemen het rekruteringstraject volledig voor u uit handen, zodat u op beide oren kan slapen.

2. Uw nabije ervaringsdeskundige in een globale talentvijver

Ons team met ruim 15 jaar ervaring headhunt internationaal talent altijd vanuit België. Zo waarborgen we de ‘cultural fit’ tussen uw bedrijf en de kandidaat.

Of het nu gaat om specialisten, managers en executives voor uw vestigingen in het buitenland, uw site in België of volledig remote.

3. Uw betrouwbare partner, in alle transparantie

Amon International is uw vaste partner voor al uw internationale rekrutering in ICT en Digital, in om het even welke talentvijver ter wereld.

Daarbij hanteren we overal een standaardaanpak en vast prijsmodel. Kortom: transparant en consistent, ongeacht het land van herkomst.

4. Uw toegangspoort tot een exclusief (kennis)netwerk

Via Amon krijgt u toegang tot een uitgebreid netwerk van ICT-kandidaten, allemaal overtuigd van onze reputatie.

Ook op ons kennisnetwerk kan u vertrouwen, bijvoorbeeld voor visumaanvragen en het opstarten van een medewerker via een Employer of Record.

Wat anderen zeggen over onze aanpak

Het team van Amon International onderscheidde zich op veel vlakken van andere rekruteringsbureaus. Zo deelden ze bijzonder nuttige en gedetailleerde informatie over het bedrijf waar we aan de slag zouden gaan, maar ook over België en de lokale (werk)cultuur.

Op een persoonlijke en tegelijk professionele manier zijn ze er ook altijd in geslaagd om onze vragen op tijd te beantwoorden én het hele proces van verhuizen naar onze nieuwe job in het buitenland te ondersteunen.

Recent aangeworven ICT-talent
uit Turkije en India

Mede dankzij de doelgerichte aanpak van het Amon International-team kon oXya diverse en hooggekwalifcieerde talenten uit het buitenland aanwerven, die we in de lokale arbeidsmarkt simpelweg niet vonden. Kortom, Amon is een waardevolle partner voor bedrijven die wereldwijd willen groeien.

Marnix Verberckmoes
Regional Managing Director EMEA bij oXya

Ja, ik ontvang graag de brochure

Ik ben (kies 1 of meer opties)*

Back To Top