Skip to content
IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR

En dit zijn de genomineerden …

Op 21 november 2024 bekroont Amon tijdens de gala-editie van This is IT de beste people manager van de IT- & Digital sector met een schitterende award. Een onafhankelijke jury zal de beste managers beoordelen, maar ook de Belgische ICT & Digital community krijgt inspraak.

Maak hier kennis met de kandidaten op de longlist en stem jouw favoriet naar de shortlist!

Nicolas Deruytter

Skyhaus en ML6

Het indrukwekkende palmares van Skyhaus, met onder meer AI-bedrijf ML6 onder de vleugels, is onder meer te danken aan de visie van oprichter Nicolas Deruytter rond people management. “Om relevant en wendbaar te zijn in de snel veranderende wereld van AI hanteren we een aantal vaste principes. Alles wat we doen, enten we op die principes.”

Maak kennis met Nicolas

Bahadir Samli

ING Belgium

In een uitdagend landschap van herorganisatie en modernisering navigeerde Bahadir Samli zijn teams succesvol door woelige wateren. Door het tonen van excellent people management, slaagt Bahadir erin om een open cultuur en een ‘care and dare’-houding in zijn teams te creëren.

Maak kennis met Bahadir

Peter Vermeylen

Universitair Ziekenhuis Antwerpen

Met zijn passie voor digitale transformatie, technische innovatie en change management zit Peter Vermeylen helemaal op zijn plaats als CIO bij UZA, het Antwerpse universitaire ziekenhuis. Want deze organisatie staat momenteel voor een cruciale transformatie op het vlak van ICT.

Maak kennis met Peter

An Swalens

National Bank of Belgium (NBB)

Richting geven en duidelijke doelen stellen, het zijn enkele sleutelelementen waar een coachend leider volgens An Swalens permanent over moet waken. “Ik hou van directe feedback, van kritisch naar onszelf en de resultaten kijken, van conflicten uitspreken en streven naar ambitieuze verwezenlijkingen."

Maak kennis met An
Piet Van Petegem Van De Nationale Loterij Is Genomineerd Voor De Award ICT & Digital Coach Of The Year 2024 - Amon Headhunters This Is IT

Piet Van Petegem

Nationale Loterij

Als CTIO bij de Nationale Loterij is het uitgangspunt Piet Van Petegem “een oprechte interesse in nieuwigheden en levenslang leren”. Hij is er trots op met uitgekiende ICT-oplossingen bij te dragen aan een organisatie waarvan de winst, dankzij de spelers, terugvloeit naar de maatschappij.

Maak kennis met Piet

Guy Wuyts

Yonderland

Voor Guy Wuyts is coachend leiderschap binnen IT onlosmakelijk verbonden met een sterke bedrijfscultuur van betrokkenheid, respect en evenwaardigheid. Hij slaagt erin om zijn internationale IT-teams meer dan ooit in directe connectie met de business te doen werken.

Maak kennis met Guy

Nicolas Van Kerschaver

werkgever tot maart 2024: Liantis

Coachend leiderschap zit Nicolas van Kerschaver als gegoten: samenwerking, empowerment en continu leren zijn voor hem al 20 jaar dé sleutels voor succes.

Maak kennis met Nicolas
Roel De Spiegeleer CM Christelijke Mutualiteit Kandidaat Award ICT & Digital Coach Of The Year 2024

Roel De Spiegeleer

CM – Christelijke Mutualiteit

Deze award-kandidaat voor de ICT & Digital Coach of the Year gelooft in de kracht van nauwe samenwerking tussen business en IT en ziet het als zijn taak om talent te helpen ontwikkelen.

Maak kennis met Roel

Stefan De Smet

District09

Als CEO van District09, de ICT-partner van de Stad Gent, stoot Stefan De Smet dagelijks op de diverse uitdagingen van een stedelijke omgeving. “Die vereisen een mindset van voortdurende verbetering, wendbaarheid en creativiteit”, klinkt het.

Maak kennis met Stefan

Stijn Stabel

Carrefour

Volgens Stijn Stabel – nochtans Chief Technology Officer bij Carrefour – is technologische evolutie niet langer het doel in dit snel veranderende digitale landschap. “Het gaat erover de mensen de macht en kracht te geven om betekenisvolle relaties op te bouwen met technologie.”

Maak kennis met Stabel
Back To Top