Skip to content
IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR

Terug naar Overzicht

21 november 2024 – This is IT

Dé award voor people management in ICT & Digital teams

ICT- & Digital Managers zijn de drijvende kracht achter de getalenteerde ICT-teams van Belgische bedrijven. Daarom zet Amon hun waardevolle bijdrage in de kijker. Met een nieuwe editie van onze awardshow This is IT!

Om het met de woorden van de vorige winnaar Sophie Van Nevel te zeggen: “Door hard en slim te werken en de juiste mensen rondom je mee te hebben, kan je hele mooie dingen bereiken. Daar wil ik me elke dag blijven voor inzetten: mét award of zonder.”

STEM OP JOUW FAVORIET

Gala-editie van de awardshow met keynotes & steroptreden

Op 21 november 2024

’t Wordt een spannende avond in Meet District in Gent. Deze 10de editie van This is IT draait helemaal om de award van ICT & Digital Coach of The Year. Kom je zelf niet in die felbegeerde top 10 voor? Ook dan mag je deze avond niet missen. Om 101 redenen: de prijsuitreiking, een boeiende keynotespreker en een topoptreden van een Belgische band. Met culinaire verwennerijen en netwerkmogelijkheden bij de vleet. Een succesformule dus, als we de bezoekers van vorige edities mogen geloven!

BESTEL JE early bird-TICKET

De This is IT-sfeer al eens opsnuiven?
Bekijk de aftermovie van This it IT 2023.

PROGRAMMA

This Is IT 2024 Linda Nazareth Amon
Novastar The Best Is Yet To Come

18.30     Ontvangst met netwerkmoment, food & drinks

20.00     Start show

Keynote Work is not a place – Linda Nazareth (Canada)

We vliegen deze thought leader, auteur, econoom en futurist naar Gent voor een verhelderende, entertainende reis doorheen de voortdurend veranderde wereld van werk. Je krijgt nieuwe ideeën over hoe je daarin kunt navigeren, zeker als je in een leiderschaps- of HR-rol werkt.
(Keynote in het Engels)

21.00     Break

21.30     Award ceremony

Wie van onze 5 koplopers wordt ICT & Digital Coach Of The Year? Christophe VanDriessche, managing director van Amon, reikt de award uit.

Concert: Novastar

22.30     Netwerkmoment

00.30     Last drinks

BESTEL TICKETS

Dresscode voor deze gala-editie: black tie

Deze partners maken This is IT 2024 mogelijk

Ook partner worden? Mail Kristien Podevyn of bel +32 (0)9 296 16 10.

Wie wordt de ICT & Digital Coach Of The Year?

De beste ICT- & Digital people manager van de IT-sector? Die bekroont Amon tijdens een groots awardgala op 21 november. Een bijzonder event in Meet District in Gent, waar de crème de la crème van de Belgische ICT & Digital-community op aanwezig is.

This is it partnerlogo's

De uitverkorenen

Als ervaren headhunter kent Amon de ICT & Digital Community door en door. We weten dus als geen ander waar we de ambassadeurs van coachend leiderschap kunnen vinden.

Maak kennis met de 10 kandidaten

Jij beslist mee!

Tot en met 30 juni 2024 krijgt iedereen in de Belgische ICT-community de kans om hun favoriete coach op de shortlist te stemmen. De publieksstemmen bepalen de shortlist van 5 beste coaches. En die maken we in oktober bekend.

De vakjury kiest

Een onafhankelijke jury van experts uit ICT community zal de 5 beste managers beoordelen en een winnaar kiezen. De naam van de nieuwe ICT & Digital Coach of the Year 2024 wordt uiteindelijk live op het podium van This is IT onthuld.

Back To Top