IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR
Ga naar hoofdinhoud

En dit zijn de genomineerden …

Op 23 maart bekroont Amon tijdens This is IT de beste people manager van de IT- & Digital sector met een schitterende award. Een onafhankelijke jury zal de beste managers beoordelen, maar ook jij krijgt inspraak … Wie o wie stem jij naar de top 5 genomineerden?

Stemmen kan tot en met 23 december 2022.

Stem nu

Sophie Van Nevel

Bekaert

Hard en efficiënt werken, met beide voeten op de grond blijven staan en je omringen met de juiste mensen. Dat is volgens Sophie Van Nevel de enige strategie om mooie dingen te bereiken. Wie is deze leading lady uit het Bekaert-team?

Stem op Sophie

Abdella Bouharrak

Vlaamse Overheid – Agentschap Natuur en Bos

Vraag je Abdella naar zijn nominatie? Dan is hij daar bescheiden over. “Het gaat om mijn medewerkers, en niet om mij. Als er een prijs wordt uitgedeeld, geef ik die trots aan hen. Want samen hebben we veel gerealiseerd!“

Stem op Abdella

Jeroen Lemaire

In The Pocket

Steun je mensen in hun persoonlijke groei? Dan is dat de beste strategie om je bedrijfsdoelstellingen waar te maken. Dat zegt Jeroen Lemaire, CEO van In The Pocket én enthousiast genomineerde voor onze award!

Stem op Jeroen

Jan Dobbenie

VDAB

Coachend leiderschap is geen exacte wetenschap, als je ’t vraagt aan Jan Dobbenie van VDAB. Het gaat om intensieve communicatie met je directe team en de organisatie. Iets waar deze CIO duidelijk kaas van heeft gegeten!

Stem op Jan

Marc Peelman

Nationale Bank van België

“Iedereen betrekken en sterk communiceren zijn dé sleutels om een veranderingstraject in goede banen te leiden,” zegt Marc Peelman, Chief Data Officer bij de Nationale Bank van België en kandidaat-ICT & Digital Coach of the Year.

Stem op Marc

Pascal Kieboom

Aertssen Group

“Als leider plant je de vlag, en nadien ben je een klankbord.” Best gevleugelde woorden van Pascal Kieboom, CIO bij Aertssen. Ook hij staat in het lijstje van genomineerden. Ontdek snel hoe dat komt!

Stem op Pascal

Ann Mattheeuws

TVH Parts

Een goede coach moet zijn team inspireren vanuit eigen ervaringen, en het uitdagen om de lat hoger te leggen. Onze nominatie bewijst dat Ann Mattheeuws, Global Digital Delivery Director bij TVH Parts, slaagt in haar eigen ambitie.

Stem op Ann

Patrick Putman

Manuchar

“De kerntaak van een leider: da’s de ‘why’ duidelijk tussen de oren krijgen. Voor de ‘what’ en de ‘how’ reken ik op de medewerkers.” Aan het woord is Patrick Putman, CIO van Manuchar en kandidaat voor onze award!

Stem op Patrick

Bert Vermeiren

Buildmat

Inspireren en motiveren: da’s de coachingstrategie van Bert Vermeiren, Chief Digital Officer bij Buildmat: een dynamische organisatie in volle groei. Ook hij dingt mee naar de award voor ICT & Digital Coach Of The Year. Maak kennis!

Stem op Bert
Back To Top
Zoeken

AWARDWINNING
ICT RECRUITING & SOURCING COMPANY