IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR
Ga naar hoofdinhoud

En dit zijn de genomineerden …

Op 23 maart bekroont Amon tijdens This is IT de beste people manager van de IT- & Digital sector met een schitterende award. Een onafhankelijke jury zal de beste managers beoordelen, maar ook de Belgische ICT & Digital community kreeg inspraak. Maak kennis met de kandidaten op de shortlist!

De stemming werd beëindigd op 23 december om 23.59 u.

Finalist
Sophie Van Nevel ICT & Digital Coach Of The Year Finalist Amon This Is IT

Sophie Van Nevel

Bekaert

Hard en efficiënt werken, met beide voeten op de grond blijven staan en je omringen met de juiste mensen. Dat is volgens Sophie Van Nevel de enige strategie om mooie dingen te bereiken. Wie is deze leading lady uit het Bekaert-team?

Maak kennis met Sophie
Finalist
Jeroen Lemaire Finalist Ict & Digital Coach Of The Year Amon This Is It

Jeroen Lemaire

In The Pocket

Steun je mensen in hun persoonlijke groei? Dan is dat de beste strategie om je bedrijfsdoelstellingen waar te maken. Dat zegt Jeroen Lemaire, CEO van In The Pocket én enthousiast genomineerde voor onze award!

Maak kennis met Jeroen
Finalist
Pascal Kieboom Finalist ICT & Digital Coach Of The Year Amon This Is IT

Pascal Kieboom

Aertssen Group

“Als leider plant je de vlag, en nadien ben je een klankbord.” Best gevleugelde woorden van Pascal Kieboom, CIO bij Aertssen. Ook hij staat in het lijstje van genomineerden. Ontdek snel hoe dat komt!

Maak kennis met Pascal
Finalist
Abdella Bouharrak Finalist Ict & Digital Coach Of The Year This Is IT Amon

Abdella Bouharrak

UGent

Vraag je Abdella naar zijn nominatie? Dan is hij daar bescheiden over. “Het gaat om mijn medewerkers, en niet om mij. Als er een prijs wordt uitgedeeld, geef ik die trots aan hen. Want samen hebben we veel gerealiseerd!“

Maak kennis met Abdella
Finalist
Patrick Putman Finalist ICT & Digital Coach Of The Year This Is IT Amon

Patrick Putman

Manuchar

“De kerntaak van een leider: da’s de ‘why’ duidelijk tussen de oren krijgen. Voor de ‘what’ en de ‘how’ reken ik op de medewerkers.” Aan het woord is Patrick Putman, CIO van Manuchar en kandidaat voor onze award!

Maak kennis met Patrick

Jan Dobbenie

VDAB

Coachend leiderschap is geen exacte wetenschap, als je ’t vraagt aan Jan Dobbenie van VDAB. Het gaat om intensieve communicatie met je directe team en de organisatie. Iets waar deze CIO duidelijk kaas van heeft gegeten!

Maak kennis met Jan

Ann Mattheeuws

TVH Parts

Een goede coach moet zijn team inspireren vanuit eigen ervaringen, en het uitdagen om de lat hoger te leggen. Onze nominatie bewijst dat Ann Mattheeuws, Global Digital Delivery Director bij TVH Parts, slaagt in haar eigen ambitie.

Maak kennis met Ann

Bert Vermeiren

Buildmat

Inspireren en motiveren: da’s de coachingstrategie van Bert Vermeiren, Chief Digital Officer bij Buildmat: een dynamische organisatie in volle groei. Ook hij dingt mee naar de award voor ICT & Digital Coach Of The Year. Maak kennis!

Maak kennis met Bert

Marc Peelman

Nationale Bank van België

“Iedereen betrekken en sterk communiceren zijn dé sleutels om een veranderingstraject in goede banen te leiden,” zegt Marc Peelman, Chief Data Officer bij de Nationale Bank van België en kandidaat-ICT & Digital Coach of the Year.

Maak kennis met Marc
Back To Top