Skip to content
IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR

Terug naar Overzicht

23 maart 2023 – This is IT

This Is IT ICT & Digital Coach Of The Year Award Amon

Dé award voor puik people management

ICT- & Digital Managers zijn de drijvende kracht achter de getalenteerde ICT-teams van Belgische bedrijven. Daarom zet Amon hun waardevolle bijdrage in de kijker. Met een nieuwe editie van onze awardshow This is IT!

Om het met de woorden van de vorige winnaar Jan Hollez te zeggen: “Dit is geen award voor cijfers of groei. De ICT & Digital Coach award van Amon gaat om mensen, en dat maakt het zo fijn om hem te winnen.”

Ontdek de finalisten

Awardshow met keynotes & steroptreden

Op 23 maart 2023

’t Wordt een spannende avond in de Ghelamco Arena in Gent. En voor één keer gaat het niet om voetbal, maar om de award van ICT & Digital Coach of The Year. Kom je zelf niet in die felbegeerde top 10 voor? Ook dan mag je deze avond niet missen. Om 101 redenen: de prijsuitreiking, boeiende keynotesprekers en een topoptreden van een Belgische band. Met culinaire verwennerijen en netwerkmogelijkheden bij de vleet. Een succesformule dus, als we de bezoekers van vorige edities mogen geloven!

BESTEL JE TICKET

De This is IT-sfeer al eens opsnuiven?
Bekijk de aftermovie van This it IT 2021, of lees meer op onze blog.

PROGRAMMA

17.30   Ontvangst met netwerkmoment, food & drinks

19.05   Officieel welkomstmoment en aftrap van de show

Hein Wagner Keynote Speaker Op Amon This Is IT 2023

19.15   Hein Wagner (Zuid-Afrika)

Deze blinde man met een uitzonderlijke visie stelt dat we onze kijk op de wereld kunnen veranderen door de manier waaróp we kijken. Inspirerend? Jawel! Temeer omdat Hein zelf ooit manager was in ICT & Digital, voor hij keynotespreker werd.
(Keynote in het Engels)

20.00   Pauze

Jan Van Setten Keynote Speaker Op Amon This Is IT 2023

20.30   Jan Van Setten (Nederland)

Verwarring is het begin van nieuwe inzichten, aldus deze expert in leiderschap. Jan Van Setten deelt zijn visie op samenwerken, een team engageren en het door verandering loodsen.
(Keynote in het Nederlands)

21.00  Awardceremonie

Wie van onze 5 koplopers wordt ICT & Digital Coach Of The Year? Jan Van Setten, Rani De Coninck en jurylid Kristof Van Der Stadt van Datanews reiken de award uit.

Soulsister Op Amon This Is IT 2023

21.30   Concert: Soulsister (Jan Leyers & Paul Michiels)
              Foto: Elke Briers

22.30   Netwerken

00.00   Einde van een topavond

BESTEL TICKETS

Deze Partners maken This is IT 2023 mogelijk

Ook Partner worden? Mail Kristien Podevyn of bel +32 (0)9 296 16 10.

Wie wordt de ICT & Digital Coach Of The Year?

De beste ICT- & Digital people manager van de IT-sector? Die bekroont Amon tijdens een grootse awardshow op 23 maart. Een bijzonder event in de Ghelamco Arena, waar de crème de la crème van de Belgische ICT & Digital-community op aanwezig is.

En de winnaar? Die neemt naast de titel en award van ICT & Digital Coach Of The Year 2023 ook een cheque van 7500 euro (incl.BTW) mee naar huis. Of liever, naar zijn of haar team: om er een toffe, verbindende activiteit mee te organiseren!

De uitverkorenen

Als ervaren headhunter kent Amon de ICT & Digital Community door en door. We weten dus als geen ander waar we de ambassadeurs van coachend leiderschap kunnen vinden.

Ontdek de finalisten

Het publiek heeft gestemd

Tot en met 23 december 2022 kreeg iedereen in de Belgische ICT-community de kans om zijn of haar favoriete coach op de shortlist te stemmen. De publieksstemmen bepalen de shortlist van 5 beste coaches. En die maken we binnenkort bekend.

De vakjury kiest

Een onafhankelijke jury van experts uit ICT community zal de 5 beste managers beoordelen en een winnaar kiezen. De naam van de nieuwe ICT & Digital Coach of the Year 2023 wordt uiteindelijk live op het podium van This is IT onthuld.

Wie is wie in de vakjury?

Dirk Buyens – Vlerick
Professor in Humon Resource Management

Kristel Demotte – Cegeka
ICT Woman of the Year 2022

Bélise Songa – Colruyt Group
Young ICT Lady of the Year 2022

Kristof Van der Stadt – Data News
Hoofdredacteur

Philippe Van Belle – AG Insurance
CIO of the Year 2023

Jan Hollez – Deliverect
ICT & Digital Coach of The Year 2021

Christophe VanDriessche – Amon
Managing Director

Back To Top