Skip to content
IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR

Blik mee terug op This is IT 2023

Na een maandenlange voorbereiding zit This is IT er weer op. Tijd voor Amon om eens terug te blikken op deze prachtige editie: met een trotse award-winnaar, boeiende keynote speakers en maar liefst 350 tevreden bezoekers.

“Help people achieve their dreams.” Keynote speaker Hein Wagner – the blind man with a vision – sprak het uit in zijn inspirerende talk. En Sophie van Nevel, Global IT Lead Strategy & Governance bij Bekaert zette de theorie om in de praktijk. Geen wonder dat zij op 23 maart de award voor ICT & Digital Coach of the Year mee naar huis nam.

Schitterend event! Programma was top, de sprekers inspirerend, het optreden pure nostalgie. En een terechte winnaar kreeg de award. Bovendien weer veel bekende gezichten gesproken. Thanks!

Koen Vandaele, Group CIO Mediahuis

Snuif de sfeer op met de aftermovie.

Ook spreker Jan Van Setten was trouwens helemaal in zijn element op This is IT. “Laat je medewerkers van binnenuit ontvlammen, in plaats van ze het vuur aan de schenen te leggen”, gaf hij het enthousiaste publiek nog mee. Waarna Soulsister de pannen van de Ghelamco Arena speelde met hun hits van weleer.

Leuk om te netwerken, ik leerde interessante nieuwe mensen kennen. De keynote van Hein Wagner inspireert me om erbij stil te staan dat mensen vaak meer mogelijkheden hebben dan je op het eerste zicht zou denken.

Chantal Roobrouck, BDM Lowcode Ordina

Dit event focust op talentontwikkeling en HR binnen de IT-sector, dat maakt het zo interessant. Die aandacht voor het feit dat er veel talent is bínnen ondernemingen, en op hoe die dat talent kunnen houden, is heel waardevol voor deze sector.

Arno Verhofstadt, User Researcher Imec-Smit-VUB

Back To Top