skip to Main Content

Senior Consultant Executive Search

Je bent ambitieus, gedreven en hebt vijf tot tien jaar ervaring op de teller in rekrutering. Je bent klaar om naast je high level search-opdrachten een belangrijke (people) managementverantwoordelijkheid op te nemen. Als Senior Consultant Executive Search heb je sterk adviserende rol, zowel bij klanten als binnen Amon. Als je uit de ‘no cure no pay’-wereld komt, lees je best eerst nog wat de rol van Consultant Executive Search bij ons inhoudt, want het verschil met Amons businessmodel is aanzienlijk.

Ervaring in rekruteren of headhunting? Solliciteer nu bij Amon, headhunters in ICT & digital.

Wat doet een Senior Consultant Executive Search bij Amon?

Enerzijds sta je als Senior Consultant Executive Search in voor het uitvoeren van high level search-opdrachten (senior professionals en senior management vacatures) en bouw je grotere bestaande klanten van Amon uit. Anderzijds ben je een belangrijke spilfiguur in de ontwikkeling van nieuwe klantenvertegenwoordig je Amon op events en denk je mee met het bedrijf over nieuwe manieren van werken om onze marktpositie te handhaven en versterken. Je krijgt bij dit alles de ondersteuning van een Associate Executive Search, met wie je een vast team vormt, en neemt in deze tandem een belangrijke people management- en mentorrol op.

Waarom je bij het Amon-team wil horen?

Consultant executive search en headhunting bij Amon: daarom is het zo interessant.

Het hele team deelt de enthousiaste passie om mensen en bedrijven te helpen groeien. Hier werf je senior ICT & Digital-talent en -managers aan voor honderden grote bedrijven (ING, Unilin, Carrefour …) en heel wat succesvolle start-ups. Bovendien beschouwen we onze eigen medewerkers als ons belangrijkste kapitaal, dus we leggen ze in de watten.

 

 

 

“Mijn job zit vol afwisseling. Keer op keer leer je nieuwe bedrijven en interessante mensen kennen. Het stopt trouwens nooit bij rekruteren: als senior consultant bied ik breed, grondig onderbouwd HR- en organisatie advies.”
Julie Van Damme, Senior Consultant Executive Search

Dit wordt jouw takenpakket

 • Je denkt strategisch mee na over de koers van Amon.
  Je denkt mee na over de visie, de ambitie en de groei van Amon. Je bent ondernemend en durft mogelijke nieuwe pistes te ontdekken en bewandelen.
 • Je focust op het ontwikkelen van de bestaande klantenportfeuille en de ontwikkeling van nieuwe klanten.
  Je kent de markt van rekrutering in ICT door en door, stelt een actieplan op en bouwt aan een vertrouwensrelatie met je bestaande en nieuwe klanten. Je representeert Amon als dé professionele executive search partner in ICT & Digital.
 • Je stuurt een Associate Executive Search aan.
  Je vormt een team met één of meer associates. Je neemt een mentorrol op en bouwt een eigen team uit van medewerkers die voor jou kandidaten in kaart brengen, de eerste contactname en professionele selectie doen, kandidaten voor jou op agenda plaatsen en de efficiënte en doelgerichte ondersteuning bieden bij follow-up.
 • Je bijt je vast in complexe search-opdrachten naar senior ICT & Digital professionals & managers.
  Dankzij jouw expertise, sectorkennis en professionaliteit ben jij het eerste aanspreekpunt voor zowel bedrijven (uit jouw klantenportefeuille) als topkandidaten. Ze vragen jóu om advies. Je neemt diepte-interviews af van high level profielen, staat in voor rapportering en begeleiding van het volledige recruitmentproces.
 • Je leidt de organisatie van IT- en/of HR-events.
  Amon zet sterk in op de ICT- & Digital community en HR. We organiseren regelmatig events en willen daarop blijven inzetten. Jij neemt de leiding over één of meerdere events van Amon of partners (Vlerick HR Days, CIO Forum, This is IT, Ontbijtsessies en Inspiratiesessies).

Deze troeven heb je nodig als Senior Consultant Executive Search bij Amon

 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in rekrutering, liefst in IT, of met sterke interesse in de sector van ICT & Digital.
 • Je bent proactief ingesteld, hebt uitstekende commerciële vaardigheden en ijzersterke networking-skills.
 • Je communiceert graag en vlot tot op het hoogste niveau in een organisatie. Je bent overtuigend en weet in onderhandelingen steeds win-winsituaties te creëren.
 • Je bent hyperambitieus en wil een ondernemende rol opnemen bij het uitstippelen van de toekomst van Amon. We matchen jouw persoonlijke ambities graag met de onze, en zetten jouw sterktes volop in.
 • Je bent een coachend leider en kan een team aansturen. Je bent een teamplayer, maar werkt ook uitstekend autonoom.

Dit bieden wij jou

 • Een fulltime job waar je de kans krijgt om expert te worden in één van de snelst groeiende niches in recruitment en executive search.
 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vertrouwen. Uiteraard kan je steeds terecht bij ervaren collega’s die je helpen te groeien in je rol.
 • Loon naar werken, oftewel: een interessant salarispakket met extralegale voordelen, een bedrijfswagen én een bonuspakket dat zowel uit individuele als groepsbonussen bestaat.
 • Krijg je er gratis bovenop: leuke collega’s in een gedreven team van een 20-tal mensen, op een makkelijk bereikbare werkplek aan de rand van Gent. En kwaliteitskoffie!
 • En last but not least: als Senior Consultant krijg je de ruimte om volop je ambities in te zetten om jezelf en Amon verder te ontwikkelen. Wij geven jou kansen en jij gaat ervoor, blakend van gedrevenheid? Dan hebben we een deal!

Iets voor jou? Meer weten over deze job?

Stuur je CV met motivatiebrief onze richting uit.

Dit mag je verwachten nadat je je kandidatuur hebt ingestuurd:

Binnen de twee werkdagen hoor je van ons. We bekijken in alle discretie en met de nodige zorg je achtergrond en competenties. Sluiten die aan bij onze verwachtingen, dan maken we graag verder kennis. Het verdere proces kan variëren, maar in ieder geval maak je kennis met verschillende mensen uit het team. Want we weten uit ervaring dat je beter niet over één nacht ijs gaat als je een werkgever kiest.

 

Alles over werken bij Amon

Back To Top