Skip to content
IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR

Senior Consultant Executive Search

Deel

Heb jij een passie voor talent en liggen jouw ambities in het overtuigen van anderen? Je bent gedreven en klaar om naast je high level search-opdrachten een belangrijke (people) managementverantwoordelijkheid op te nemen? Je hebt bovendien een drive om te groeien én om klanten te laten groeien? Dan word jij misschien wel onze nieuwe Senior Consultant Executive Search!

Ervaring in rekruteren of headhunting? Solliciteer nu bij Amon, headhunters in ICT & digital.

Wie is Amon?

Amon, opgericht in 2007,  is een snel groeiende en vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in headhunting voor strategische IT- en directie vacatures. Naast heel wat know-how in Executive Search voor IT omgevingen, beschikken we over expertise in het begeleiden en adviseren van IT directies over organisatiestructuren. We organiseren regelmatig seminaries en inspiratiesessies waarin we CIO’s en CxO’s aan het woord laten over succesverhalen en evoluties in de IT markt. Amon is eveneens bekend omwille van grote ICT community events zoals This is IT (ICT & Digital Coach of the year).

Waarom je bij het Amon-team wil horen?

Amon is een zeer waarden gedreven organisatie. Toewijding, expertise vertrouwen en ondernemerschap liggen aan de basis van ons succes. Omwille van onze ambitie om de absolute nummer één te zijn voor strategische IT – en directiefuncties én omwille van de explosieve groei van het aantal opdrachten dat we behartigen, versterken we momenteel op structureel en op alle niveaus ons team. Ook met een Senior Consultant Executive Search.

Consultant executive search en headhunting bij Amon: daarom is het zo interessant.

Het hele team deelt de enthousiaste passie om mensen en bedrijven te helpen groeien. Zo bouwden wij een indrukwekkend klantenportfolio uit van bedrijven zoals Bekaert, Barco, Nationale Bank, UCB, Euronav, KPMG, Brussels Airport, Niko, Honda, Immobel, Attentia,…

Amon werkt met haar business partners enkel op exclusieve basis om engagement, kwaliteit en resultaat te garanderen

 

 

“Mijn job zit vol afwisseling. Keer op keer leer je nieuwe bedrijven en interessante mensen kennen. Het stopt trouwens nooit bij rekruteren: als senior consultant bied ik breed, grondig onderbouwd HR- en organisatie advies.”
Julie Van Damme, Senior Consultant Executive Search

Dit wordt jouw takenpakket

 • Als ervaren partner en aanspreekpunt van klanten, prospects en kandidaten heb je een heel brede verantwoordelijkheid. Je beheert executive search opdrachten van A tot Z. Vanaf het intakegesprek bij de klant en de search van kandidaten tot en met de onderhandelingen en opvolging. Je wordt hierin ondersteund door één of meerdere Junior Recruitment Specialists.
 • Je bent tijdens de executive search procedures de drijvende kracht, het klankbord en de vertrouwenspersoon voor alle betrokken partijen.
 • Je bouwt Executive Search business uit voor strategische IT – en directiefunctie vacatures bij multinationals en kmo’s.
 • Je denkt strategisch mee na over de koers van Amon. Je denkt mee na over de visie, de ambitie en de groei van Amon. Je bent ondernemend en durft mogelijke nieuwe pistes te ontdekken en bewandelen.
 • Je krijgt de kans om een eigen team van Junior Recruitment Specialists uit te bouwen. Je zal daarin ondersteund worden door de Managing Director en de Operations Manager van Amon.
 • We organiseren regelmatig events en willen daarop blijven inzetten. Jij neemt de leiding over één of meerdere events van Amon of partners (C-eats, CIO netwerken, This is IT, Inspiratiesessies,…)
 • Je werkt tijd- en plaatsonafhankelijk. We zien het kantoor eerder als een inspirerende ontmoetingsplaats. Waar en wanneer je werkt is minder afgelijnd. Amon is een zelfsturende organisatie.

Ondernemerschap, vertrouwen, ervaring en toewijding zijn waarden waarin jij jezelf onmiddellijk herkent. 

Naar wie zijn wij op zoek?

 • Je hebt een universitair diploma ( TEW, Bedrijfspsychologie, Communicatie,…). 
 • Je kan terugblikken op enkele succesvolle jaren in IT recruitment & executive search of een commerciële /adviserende rol op managementniveau, waarin netwerken,  relatiemanagement en kwaliteit centraal staan.
 • Je bent ambitieus en wil een ondernemende rol opnemen bij het uitstippelen van de toekomst van Amon. We matchen jouw persoonlijke ambities graag met de onze, en zetten jouw sterktes volop in.
 • Je bent een coachend leider en kan een team aansturen, maar werkt ook uitstekend autonoom.
 • Je hebt een proactieve ingesteldheid en bent trots op je klanten en kandidaten. 
 • Je ziet je job niet als werk maar als een verlengstuk van jezelf en een opportuniteit om persoonlijk te groeien. 
 • Je hebt een ‘winners’ mentaliteit, maar je blijft steeds integer, bent een teamplayer en een sterke netwerker. 
 • Je hebt sterke commerciële -en communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) ), bent overtuigend en weet in onderhandelingen steeds win-win situaties te creëren. 

Dit bieden wij jou

Wij beschouwen onze eigen medewerkers als ons belangrijkste kapitaal, dus we leggen ze graag in de watten.

 • Een snel groeiende organisatie waar ondernemerschap, toewijding, vertrouwen en expertise centraal staan. 
 • Een omgeving waar jij jezelf kan zijn en waar jij jezelf ook als ervaren Consultant verder kan ontwikkelen. We willen de beste zijn. Maar we vinden een gezond evenwicht tussen werk en privé ook belangrijk.
 • Er is een interessant en uitgebreid salarispakket met extra-legale voordelen, bonussysteem en bedrijfswagen voorzien.
 • We werken plaats- en tijdsonafhankelijk, met zelfsturende teams. Het kantoor is een boeiende ontmoetingsplaats die in de context van zelfsturing bijdraagt tot een sterke bedrijfscultuur.

Iets voor jou? Meer weten over deze job?

Stuur je CV met motivatiebrief onze richting uit.

Vragen? Contacteer Christophe VanDriessche: 09/296 16 10

Dit mag je verwachten nadat je je kandidatuur hebt ingestuurd:

Binnen de 5 werkdagen hoor je van ons. We bekijken in alle discretie en met de nodige zorg je achtergrond en competenties. Sluiten die aan bij onze verwachtingen, dan maken we graag verder kennis. Het verdere proces kan variëren, maar in ieder geval maak je kennis met verschillende mensen uit het team. Want we weten uit ervaring dat je beter niet over één nacht ijs gaat als je een werkgever kiest.

 

Alles over werken bij Amon

Back To Top