Skip to content
IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR

Jobstudent Talent Recruiter

Deel

Ben jij voltijds student en op zoek naar een leuke bijverdienste? Wil je aan de slag in een bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in het rekruteren van IT talent?

Top! Meld je dan aan voor een studentenjob bij Amon! Als jobstudent krijg je de kans om al doende de eerste kneepjes van het vak te leren alsook mee te onderzoeken waar we processen en projecten kunnen optimaliseren. Door het informeren en verbinden van ICT talent aan de juiste klanten, ontwikkel je onder meer je overtuigingskracht, communicatieve en commerciële vaardigheden. Daarnaast leer je ook verschillende bedrijven kennen en krijg je inzicht in een boeiende wereld van innovatie en technologie.

Jouw profiel

  • Je bent voltijds ingeschreven als student en hebt recht op alle of enkele jobstudentenuren (max. 475u per jaar)
  • Je studeert als bachelor of master.
  • Je bent minstens 8u per week beschikbaar (van maandag tot vrijdag)
  • Je spreekt vlot Nederlands.
  • Je krijgt energie van vooral telefonisch, maar ook occasioneel persoonlijk contact met IT specialisten te leggen en hen te informeren over opportuniteiten bij onze klanten zoals Itsme, Liantis, House of HR, Torfs, Lidl, enz.
  • Nieuwsgierig en leergierig. Je toont interesse in het leren kennen van verschillende bedrijven, bedrijfsstructuren en teams.
  • Communicatief en geboeid om op de hoogte te blijven van innovatieve en nieuwe technologieën die een drijfveer zijn voor de groei van onze klanten.

 

Ik draaide vijf weken mee met het team als jobstudent. Mijn doel was om mijn ervaring binnen HR te verrijken. Ik voelde me hier goed thuis, kreeg ondersteuning door het hele team en kon rekenen op constructieve feedback. Ik kijk heel positief terug op mijn studentenjob en ben blij dat ik deel mocht uitmaken van het Amon-team.

Natalia Drozd

 

Aanbod

  • Je kan rekenen op een mooie bijverdienste.
  • Je komt terecht in een gemotiveerd team en krijgt de nodige ondersteuning en begeleiding.
  • Krijg je er gratis bovenop: leuke collega’s,  op een makkelijk bereikbare werkplek aan de rand van Gent (Sint-Denijs-Westrem). En fairtrade kwaliteitskoffie 😉 !

 

 

👉 Wil jij je carrière in rekrutering verderzetten? Dat kan ook! Amon voorziet stages voor (bijna) afgestudeerde bachelors en masters en is bovendien steeds op zoek naar talent!

Iets voor jou? Meer weten ?

Contacteer collega Charlotte Buydens: 0488 47 04 62 of  via mail

Back To Top