Skip to content
IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR
Terug naar Overzicht

This is IT-winnaar 2019 legt team in de watten in Maastricht

Hans Haverbeke van Port of Antwerp won in oktober 2019 de award van ICT & Digital Coach of the Year op Amons jaarlijkse This is IT-event. Een schitterende bekroning van coachend leiderschap en uitmuntend team management. Maar er was meer: de winnaar kreeg ook een geldprijs van maar liefst €7.500 mee. De enige voorwaarde: gebruik het budget voor een exclusieve teamactiviteit. Dat moesten we het datateam van Port of Antwerp geen twee keer zeggen …

Nomineer jouw coach voor de 2021-editie!

Met plezier maakten ze een weekend lang de stad Maastricht onveilig. Ze genoten met volle teugen van onder meer een gegidste themawandeling langs lokale lekkernijen, heerlijke lunches, een uitstekend diner, een avondlijke danspartij en een workshop ijs sculpteren. Een fijne kers op de taart voor het team dat Hans nomineerde voor de award. “Voor hen kom ik elke ochtend met plezier mijn bed uit,” zei die na zijn overwinning in oktober. Tijdens de onvergetelijke tweedaagse in Nederland greep hij dus met beide handen de kans om iets terug te doen voor zijn medewerkers.

Het datateam van Port Of Antwerp poseert met de vlag van Amon bij het kanaal in Maastricht. Hans Haverbeke staat midden in zijn team (vierde van rechts).

Tijdens een heerlijke rondleiding met gids doorheen de smalle straatjes van Maastricht leert het team alles over de lokale smaken en specialiteiten.

Een workshop ijs sculpteren in de straten van Maastricht. Niet zo makkelijk als het lijkt, ondervond het team. Even moesten ze uit de comfortzone van de vertrouwde data-analyse treden.

Dit team levensgenieters van Port of Antwerp is niet alleen dedicated als het over data gaat. Ook chocolade proeven is serious business.

Van ruw ijs, naar gepolijste sculptuur. Knappe prestatie, team!

Heerlijk tafelen maakt zo’n uniek teamweekend helemaal áf.

Back To Top