Skip to content
IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR

Stagiair

Deel

Ben jij voltijds student en op zoek naar een boeiende stage in het kader van jouw bachelor of masterdiploma? Wil je aan de slag in een bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in het rekruteren van IT-talent?

Top! Meld je dan aan voor een stage bij Amon. Als stagiair krijg je de kans om, afhankelijk van je afstudeerrichting, mee te bouwen aan de organisatie.

Aanbod

Of je nu een opleiding volgt in communicatiewetenschappen, handelswetenschappen, bedrijfspsychologie, Data en IT, international business management, bedrijfsmanagement of organisatie management enz., wij kunnen een stage uitwerken op maat die in lijn ligt met je opleiding en intern ook bijdraagt aan de verdere groei van Amon.

Gedurende je stage zal je steeds een uitgebreide briefing ontvangen van de context, het omschreven takenpakket en de gemeenschappelijke doelen die we met de stage wensen te bereiken.

Je zal begeleid worden door een stagementor, waarbij je terecht kan met vragen. Je komt met concrete resultaten en voorstellen die kunnen bijdragen aan onze strategie en die we mee kunnen opnemen in onze roadmap.

 

Wie ben jij?

  • Je volgt een bachelor- of masteropleiding en deze stage past binnen jouw opleiding (fulltime).
  • Communicatief. Je krijgt energie van mee te bouwen aan de groei van het team en bij te dragen tot het behalen van de operationele doelstellingen van de organisatie.
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal, mondeling en schriftelijk.
  • Nieuwsgierig en leergierig. Je bent geboeid om op de hoogte te blijven van nieuwe trends in de bedrijfswereld.

Krijg je er gratis bovenop:

  • De nodige ondersteuning om jouw competenties en talenten te ontwikkelen in een dynamische omgeving.
  • Leuke collega’s en kwalitatieve fairtradekoffie 😉
  • Locatie: een makkelijk bereikbare werkplek aan de rand van Gent (Sint-Denijs-Westrem).

👉 Bonus : na je studententijd heb je alvast een streepje voor om binnen deze stabiel groeiende onderneming te starten aan een mooie carrière bij Amon!

Iets voor jou? Meer weten?

Contacteer 👇

Amon headhunters in ict & digital Charlotte BuydensCharlotte Buydens

☎️ 0488 47 04 62

📧 via mail

Back To Top