Skip to content
IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR
Terug naar Overzicht

“Inspirerend, positief en superinteressant”, zo was This is IT 2019

Op donderdag 10 oktober reikten we tijdens This is IT voor de eerste keer de award ‘ICT & Digital Coach of the Year’ uit. Hans Haverbeke van Port of Antwerp wordt een jaar lang dé ambassadeur voor coachend leiderschap in de IT-wereld. Maar het event in de Gentse Ghelamco Arena was veel meer dan een prijsuitreiking. Gevraagd naar hun indrukken noemden de bezoekers alleen maar termen als ‘inspirerend’, ‘positief’ en ‘superinteressant’.

Op 26 oktober 2021 reiken we de tweede ‘ICT & Digital Coach of the Year’-award uit. Save the date!

Alles over THIS IS IT 2021

Geniet na met de fotoreportage:

This is IT 2019: de aftermovie!

Relevant topic

“Het topic van deze avond is heel actueel in de IT-sector. Er heerst echt een ‘war on talent’ en coachend leiderschap is een van de manieren om hiermee om te gaan,” zegt deelnemer Benjamin Jacobs (managing director Sentia).

Ook Christiaan De Backer (group IT director, Van Genechten Packaging) is enthousiast over het thema van This is IT: “Volgens mij is mensen goed laten samenwerken dé belangrijkste taak van een manager. Daarnaast ben ik hier omdat ik weet dat je op Amon-events interessante contacten kan leggen.”

IT in de kijker

“Dit event zet op een fantastische manier IT in de spotlights. Ik ben er bovendien van overtuigd dat dat nodig is, want net als vele bedrijven zoeken wij dringend IT’ers,” klinkt het bij Charlotte Wiels (medewerker HRM, AZ Sint-Lucas Gent).

David Van Steenkiste (Hive Lead West / Principal Consultant, AE) is het daar volmondig mee eens: “Mijn collega’s en ik zien This is IT ook als een kans om ons consultingbedrijf op de kaart te zetten.”

Levenslang leren

Zélfs beide keynote speakers leerden nog wat bij. Gedragswetenschapper Dr. Ben Tiggelaar: “Een belangrijke randvoorwaarde voor goed leiderschap die vaak niet benoemd wordt, is enthousiasme. En dat voel je hier vandaag heel sterk. Zowel bij de organisatie, bij een spreker als Marc Lammers als bij het publiek. Enthousiasme is besmettelijk en heel belangrijk voor leiders.”

En ook Marc Lammers, voormalig hockeycoach, genoot zichtbaar van het inspirerende event: “Het leukste is dat de deelnemers hier ook heel veel van elkaar kunnen leren, niet alleen van de sprekers. En van de beste coach van deze sector natuurlijk. Als ik hen was, zou ik een dagje stage bij hem gaan lopen.”

> Ben je er graag bij voor de tweede editie? Reserveer alvast je avond op 26 oktober 2021. Meer info volgt binnenkort op deze website en onze social media!
Facebook – LinkedIn

Foto’s: FilmFolie

Wil je liever niet dat we foto’s van jou gebruiken in de Amon-communicatie? Laat het gerust weten op privacy@amon.be.

Back To Top