Skip to content
IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR
Terug naar Overzicht

Geen nieuwjaarsgeschenk voor onze klanten

Wel: een gift aan Close The Gap

Onze nieuwjaarskaarten met de allerbeste wensen voor 2021 gaan deze week de deur uit. Al onze fantastische klanten krijgen daar traditiegetrouw een lekkernij of drankje bij … maar niet dit jaar. We besloten de centen te investeren in een goed doel dat ons nauw aan het hart ligt: Close The Gap.

Waarom kozen we voor Close The Gap?

We dragen duurzaam ondernemen hoog in het vaandel, zo vertelde Christophe VanDriessche, Managing Director bij Amon, al in dit interview. Duurzaamheid voor onze eigen medewerkers in de vorm van waardering, inspraak en tegemoetkoming aan hun noden, duurzaamheid in onze werking, maar ook: onze maatschappelijke verantwoordelijkheid opnemen.

En omdat we zelf elke dag met de ICT-community in contact zijn, vinden we dat digitalisering en educatie alle steun verdienen. De organisatie Close The Gap installeert kwalitatief ICT-materiaal, gedoneerd door Europese bedrijven, op plaatsen waar dat niet vanzelfsprekend is. Zo dicht ze de digitale kloof voor beloftevolle studenten, artsen en leerlingen. Tegelijk belandt een massa ‘afgeschreven’ maar nog perfect werkende hardware niet in de afvalketen.

Studenten aan de universiteit in Oeganda aan de slag met computermateriaal van Close The Gap.

Amon op weg naar duurzame pionier

Vorig jaar behaalden we voor het tweede jaar op rij het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen. Daar zijn we trots op, en we willen absoluut op hetzelfde elan verder gaan om in 2021 de titel van SDG Pioneer te behalen.

De bedoeling is dat elke stap van onze werking afgetoetst wordt aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de VN. De gift aan Close The Gap past binnen de eerste SDG: end poverty. Een doel waar ongetwijfeld elk van onze klanten mee achter staat.

 

Wist je dat …

Online infosessie van Close The Gap
Het Amon-team woonde in december een online infosessie bij van Close The Gap.
  • Het hele Amon-team in december een interessante (online) infosessie volgde bij Close The Gap? Zo is het hele team mee met het waarom en hoe van deze organisatie.
  • Je als bedrijf ‘afgeschreven’ – en daarmee bedoelen we fiscaal afgeschreven, maar nog prima werkend – ICT-materiaal kan doneren aan Close The Gap? Hier lees je hoe dat werkt.

 

Wil je meer weten over de bedrijfswaarden van Amon? Lees hier meer

Back To Top