Skip to content
IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR
Terug naar Overzicht

Optimaliseer je team met de Amon Talent Scan

Je bedrijf is constant in beweging. Je groeit, maakt veranderingen door, herschikt teams en schuift met verantwoordelijkheden.

  • Is je team er klaar voor?
  • Zet je je medewerkers in op hun sterktes en talenten?
  • Nu én in de toekomst?

Met de Amon Talent Scan™ ken je je (toekomstige) medewerkers beter en speel je in op hun ontwikkel- en leiderschapspotentieel. Je ontdekt waar ze het best in je bedrijfscultuur passen én waar ze de hoogste werktevredenheid ervaren.

De Amon Talent Scan™ maakt je team future-proof

De Amon Talent Scan™ peilt naar persoonlijkheid en huidige drijfveren, maar ook naar toekomstig gedrag en groeipotentieel: een garantie voor langdurig succes.

Amon is toch een headhunter?

Als specialist in executive search in ICT en digital selecteren en rekruteren we inderdaad de geknipte profielen, zowel IT-specialisten als managers. De juiste kandidaat op de juiste plek. Dat is onze expertise.

Aanvullend ontwikkelden we met de Amon Talent Scan™ een tool die je als bedrijf nog meer inzicht geeft. Je kan kandidaten of huidige medewerkers nog diepgaander screenen op hun (toekomstig) potentieel. Zo verhogen we de duurzaamheid van de teams die we mee helpen opbouwen.

De verhoudingen in balans

De Amon Talent Scan™ toont of een potentiële nieuwe medewerker zich qua vaardigheden, persoonlijkheid, mentaliteit en leiderschap goed verhoudt tegenover de kwaliteiten en talenten die al aanwezig zijn in je team.

De Amon Talent Scan™ is een onmisbare tool voor bedrijven en diensten die een selectieproces opzetten, een forse groei doormaken of in een periode met heel wat veranderingen zitten.

Christophe VanDriessche
Managing Director – Amon Consultants

Duidelijke resultaten en rapportage

De Amon Talent Scan™ is een handig e-assessment dat je (kandidaat-)medewerkers thuis kunnen invullen. Daaruit volgt een uitgebreid rapport met een objectieve inventaris van de verschillende persoonlijkheidskenmerken, de drijfveren en het ontwikkelpotentieel, gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Ook je medewerker leert hiermee heel wat bij over de eigen vaardigheden en talenten.

Het Amon Talent Scan™ -rapport omvat:

  • Persoonlijke drijfveren, kwaliteiten en uitdagingen
  • Werkcultuur
  • Ontwikkelpotentieel
  • Leiderschapskwaliteiten

Elk aspect krijgt een grondige toelichting en visualisatie.

Doe de scan ook in jouw bedrijf

Christophe VanDriessche - Managing Director van Amon Headhunters in ICT & DigitalVia de Amon Talent Scan™ kunnen we voorspellen hoe iemand gaat functioneren. We krijgen zicht op de context en de omstandigheden waarin iemand het succesvolst zal zijn. Hoe slaag je erin om het talent binnen je organisatie te begeleiden in verdere groei? Hoe behoud je toptalent?

Christophe VanDriessche
Managing Director – Amon Consultants

Een schat aan informatie voor de bouw van een team

Na een Amon Talent Scan™ beschik je als bedrijf of teamleider over wetenschappelijke informatie om je op te baseren bij beslissingen. Bijvoorbeeld over het inzetten van kandidaten voor een bepaalde rol, over het verschuiven van verantwoordelijkheden en over het verdelen van leidinggevende functies.

Kort samengevat: de Amon Talent Scan™ toetst snel en objectief de kwaliteiten van medewerkers en maakt gedrag meetbaar. Het resultaat is een helder rapport waar je mee aan de slag kan. Indien nodig licht je Amon-consultant het rapport nog extra toe.

Transparant tarief

De eenheidsprijs van de Amon Talent Scan™ bedraagt € 375. Bij meer dan 10 scans per jaar ontvang je een volumekorting van 10 %.

Doe de scan ook in jouw bedrijf
Back To Top