Skip to content
IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR
Terug naar Overzicht

Dit zijn de finalisten voor ICT & Digital Coach of the Year 2021

De nominaties stroomden de voorbije maanden binnen bij Amon. Een lijst met namen van teamleaders waarover hun teams uitstekend argumenteerden waarom ze de award van ICT & Digital Coach of the Year verdienen. Met deze award wil Amon in de spotlights zetten hoe cruciaal een goede teamcoach is voor IT-experts om te groeien en uit te blinken.

Uit de 80 ijzersterke inzendingen werden de zes opvallendste uitgekozen. Zij mochten vorige week samen met een teamlid present tekenen voor een jurygesprek.

Dit zijn de zes finalisten

De finalisten maken kans op de award van beste coach binnen IT en Digital, ze winnen voor hun team een eventcheque van €7.500. Stuk voor stuk legden ze aan de jury uit hoe ze het aanpakken om een IT-team door woelige wateren te navigeren, hoe ze alert blijven voor het talent en de groeikansen van elk individu binnen het team en hoe ze de teamspirit hoog houden.

Micha Albertijn van Matexi

Micha Albertijn, finalist 2021 - ICT & Digital Coach of the Year
Micha Albertijn – Manager Process & Technology Services – MATEXI

Micha Albertijn wordt door zijn team op handen gedragen. Vooral omdat hij een open en eerlijke communicatie voert en daarbij niet te beroerd is om bij moeilijke beslissingen zelf raad te vragen aan het team.

Daarnaast schept hij duidelijkheid en zekerheid dankzij een heldere visie.

Hij is een echte inspiratie voor elk teamlid dat bij hem werkt.

 

 

 

 

 

 

 

Wim Van Uytven van Colruyt Group

Wim Van Uytven, Finalist 2021 - ICT & Digtal Coach of the Year

Wim Van Uytven is een bescheiden leidersfiguur. Hij noemt zichzelf introvert, maar net daarom bezit hij enkele cruciale eigenschappen: hij is een goed observator en luisteraar en kan de sterktes van mensen inschatten.

Daardoor bouwt hij matchende teams op rond projecten en coacht hij zijn mensen in een richting waar ze zich goed voelen.

Dat wordt door zijn teams bijzonder geapprecieerd, al vindt hij het zelf de normaalste zaak van de wereld.

 

 

 

 

Wim Nagels van DPD

Wim Nagels, finalist 2021 - ICT & Digital Coach of the Year
Wim Nagels – CIO – DPD

Wim Nagels inspireert zijn medewerkers om elke uitdaging te zien als een kans om te leren en te groeien.

Hij vertrouwt zijn teams een grote verantwoordelijkheid toe en moedigt het nemen van ownership aan.

Wim is voor elk teamlid een aanwezige en bereikbare bron van advies. Hij is voor zijn mensen een voorbeeld en gids.

 

 

 

 

 

 

Jan Hollez van Deliverect

Jan Hollez, finalist 2021 - ICT & Digital Coach of the Year
Jan Hollez – CTO & Founder – Deliverect

Jan Hollez is een echte people person. Hij is doordrongen van de wetenschap dat het geluk van je medewerkers een directe impact heeft op hun werk en hun motivatie. En daar handelt hij ook naar.

Hij vertrouwt zijn medewerkers, zet hun realisaties in de kijker en viert successen. Zijn innovatieve ideeën zijn een inspiratiebron voor al ‘zijn’ IT-experts.

 

 

 

Peter Thijs van Napoleon Games

Peter Thijs, finalist 2021 - ICT & Digital Coach of the Year
Peter Thijs – CTO – Napoleon Games

Peter Thijs is nog niet lang op post als CTO, maar heeft nu al een onuitwisbare indruk gemaakt op het IT-team en bij uitbreiding op de hele organisatie.

Hij communiceert transparant, laat zijn squads zelf met oplossingen komen en motiveert hen om ze ook zelf uit te voeren. Peter is niet bang om nieuwe structuren en werkwijzen te introduceren als die de organisatie en de cultuur ten goede komen.

Zijn team omschrijft hem als een gedroomde leider die zuurstof in de organisatie brengt.

 

 

 

Kenneth Van Rumste van BMW

Kenneth Van Rumste – Team Manager – BMW

Kenneth Van Rumste wordt door zijn team geprezen als een leader die achter zijn team staat, die innovatieve oplossingen voorstelt en ze vervolgens samen met het team doorvoert. Hij motiveert en daagt uit.

Hij claimt dat hij enkel het gezicht van het team is en geeft hen dus alle credits voor hun verwezenlijkingen. Hij is een leader by example die zorgt dat iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn.

 

 

 

En nu is het aan de jury

De jury heeft een behoorlijke kluif aan deze leaders in ICT. Want stuk voor stuk hebben ze fantastische capaciteiten waarvoor ze door hun teams gewaardeerd worden. De jury? Die bestaat uit Dirk Buyens, professor HR Management aan de Vlerick Business School, Didier Appels, Impact & Business Director van vzw Close the Gap, Kristof Van der Stadt, hoofdredacteur van DataNews, Christophe VanDriessche, managing director van Amon en initiatiefnemer van deze award, Rima Farhat, ICT Woman of the Year 2021 en Managing Director en Lead of Technology Resources Industry bij Accenture en Hans Haverbeke, ICT & Digital Coach of the Year 2019 en CIO bij DELA Belgium.

 

Op 26 oktober komen we tijdens een sprankelende awardshow en netwerkevent te weten wie de award wint.

Wil je er graag bij zijn?
Info en tickets

 

This is IT is een realisatie in samenwerking met:

Back To Top