Skip to content
IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR
Terug naar Overzicht

Amon wint Data News Award for Excellence

“Ook de lezersstemmen zijn van oordeel dat Amon Consultants de beste IT-rekruteerder op de markt is,” klinkt het.
En de vakjury, die is het daarmee eens: Amon werd op 2 juni dé IT Recruiting & Sourcing Company of the Year.

© Leyla Hesna – datanews.knack.be

We werden hiermee een van de laureaten van de prestigieuze Data News Awards for Excellence. Het magazine Data News reikt die uit aan bedrijven die uitblinken in hun categorie, na een selectieproces door de redactie van Data News, hun lezers en een jury van ICT-professionals.

IT Recruiting & Sourcing Company of the Year: Amon!

De juiste IT-mensen in dienst hebben is de sleutel tot succes voor een bedrijf, vindt Data News. En net daarmee worstelen bedrijven vandaag als nooit tevoren. Het bedrijf dat er met glans in slaagt om andere te helpen de juiste mensen te vinden, aan te werven en aan boord te houden, verdient volgens de organisatoren de award voor IT Recruiting & Sourcing Company of the Year.

Christophe VanDriessche en Steven De Poorter van Amon nemen dankbaar de Data News Award for Excellence in ontvangst.
Christophe VanDriessche en Steven De Poortere van Amon nemen de Data News Award in ontvangst. © Leyla Hesna – datanews.knack.be

En dit jaar zijn wij dat!

Amon wist zich de laatste jaren om te vormen van een eerder executive recruiter naar een bredere speler. Het doet dat met een uitstekende aanpak met de juiste resultaten volgens de jury. Ook de lezersstemmen zijn van oordeel dat Amon Consultants de beste IT-rekruteerder op de markt is.

Jury Data News Awards

Talent spotten? Kunnen we!

Het bewijs daarvan werd diezelfde avond geleverd toen Jan Hollez, de CTO van Deliverect, uitgeroepen werd tot ICT Personality of the Year 2022. Geen verrassing voor Amon, want vorig jaar overhandigden we dit onnavolgbare ICT-talent al de award voor ICT & Digital Coach of the Year.

Jan Hollez en zijn team zetten uitzonderlijk werk neer en dragen duidelijk bij aan de hele Belgische IT-sector. Ook zij winnen dus meer dan terecht een Data News Award for Excellence.

Back To Top