skip to Main Content
Terug naar Overzicht

10 juni 2021 – ‘De onsterfelijke onderneming’: gratis ontbijtsessie met Fons Van Dyck

‘De onsterfelijke onderneming’: gratis ontbijtsessie met Fons Van Dyck

Als headhunters in ICT en digital beschouwen we levenslang leren als essentieel onderdeel van onze missie. Vandaar dat we elk jaar een aantal topsprekers uitnodigen. En omdat sharing gelijkstaat aan caring vinden we dat jullie er net zo goed bij mogen zijn op deze inspiratiesessies. Meer nog: we trakteren op ontbijt!

Op 10 juni 2021 komt marketing- en communicatieprofessor Fons Van Dyck langs met zijn keynote De onsterfelijke onderneming. Sinds corona toesloeg, werd zijn leidraad om als bedrijf te ‘overleven in disruptieve tijden’ alleen maar relevanter.

Een niet te missen inspiratiesessie!

Was je al ingeschreven voor de sessie op 4 februari? Dan hebben we een plek voor je gereserveerd op 10 juni. Past die datum voor jou niet, laat het dan a.u.b. even weten

Fons Van Dyck, De onsterfelijke onderneming: keynote tijdens Amon-ontbijtsessie op 4 februari 2021.

Foto: Dieter Telemans

Wat?

Fons Van Dyck is professor marketing en communicatie aan de Vrije Universiteit Brussel en dé man achter denktank Think BBDO. Met zijn boek en keynote ‘De onsterfelijke onderneming. Overleven in disruptieve tijden’ biedt hij elke manager een bewezen leidraad om te overleven op de lange termijn.

Je zal getuige zijn van een uniek pleidooi voor de noodzaak van langetermijndenken. Van Dycks inzichten zijn een afrekening met gemeenplaatsen en mythes over succesvolle organisaties. Een overlevingskit met praktische tips en do’s-and-don’ts voor elke ondernemer in disruptieve tijden.

Hadden we al gezegd: niet te missen?

Voor wie?

Deze inspiratiesessie met Fons Van Dyck is uiterst leerrijk voor elke manager, consultant, ondernemer en bedrijfsleider uit HR en ICT die op de lange termijn succes wil boeken.

Wanneer?

Op 10 juni 2021 om 8 uur. Geniet van een ontbijt, de sessie van Fons Van Dyck en blijf nog even napraten met collega’s.

Kan je niet wachten om te achterhalen hoe onsterfelijk jouw onderneming is? Screen alvast je eigen bedrijf met de door Van Dyck ontwikkelde test.

Waar?

De Communicatieloft, Sint-Denijslaan 489, 9000 Gent.

Schrijf je in!

Deze Amon Academy-sessie is gratis (inclusief lekker ontbijt), maar de plaatsen zijn beperkt. Reserveer nu jouw plaats.

 

Back To Top