skip to Main Content
Terug naar Overzicht

Amon haalde innovatie-bestseller Gijs van Wulfen naar Gent in gratis ontbijtsessie

Markeer 1 oktober in je agenda, want dan organiseren we de volgende Amon Academy-ontbijtsessie. Dit keer zet internationale topspreker Gijs van Wulfen je aan het denken over de vraag  ‘Hoe implementeer je een innovatieve cultuur?’

Wat?

Ontbijt én inspiratie! Bestsellerauteur Gijs van Wulfen geeft wereldwijd keynotes over het thema innovatie. Een razend actueel onderwerp in de ICT & Digital-wereld, want de concurrentie is moordend. Wie zich niet snel genoeg aanpast, gaat eruit. Business en IT moeten meer dan ooit samenwerken om zo innovatief mogelijk uit de hoek te komen. Want bedrijven die inzetten op innovatie via IT en digitalisering zijn competitief in het voordeel.

Als grondlegger van de FORTH-innovatiemethode inspireert Gijs van Wulfen je met meteen inzetbare tools. Hij beantwoordt vragen als Hoe injecteer je innovatie in het DNA van je bedrijf? Hoe creëer je een innovatieve cultuur? en Hoe leid je innovatie?

Zijn boek ‘Inspiratie voor innovatie’ werd in maar liefst acht talen vertaald. Met de handvatten die hij je tijdens deze keynote meegeeft, maak je in jouw bedrijf onmiddellijk werk van innovatie.

Voor wie?

Managers, consultants, ondernemers en organisatieleiders uit HR en ICT, die echt willen vernieuwen, zijn van harte welkom.

Wanneer?

Op 1 oktober om 8 uur stipt. Geniet van een ontbijt, de sessie van Gijs van Wulfen en blijf nog even napraten met collega’s. We sluiten af om 11.30 uur.

Waar?

De Communicatieloft, Sint-Denijslaan 489, 9000 Gent.

Lees onze bevindingen

De ontbijtsessie met Gijs van Wulfen was een succes! Lees hier wat wij van hem leerden.

 

Back To Top