Skip to content
IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR

Dé specialiteit van Amon is het samenbrengen van mensen, bedrijven, kwaliteiten en talenten. Sinds wij de award voor IT Recruiting & Staffing Company of the year in ontvangst mochten nemen, zijn wij ons nóg bewuster van het mooie traject dat we reeds samen met onze medewerkers aflegden. Wij delen graag met de buitenwereld waar wij voor staan, en hoe onze bedrijfssfeer in elkaar zit. How to do it better dan met een blog over de ins & outs van ons team, onze business en alles errond.

In deze blog nemen wij daarom onszelf eens onder de loep. Ken jij ons bedrijf en onze filosofie al? Top, dan kan je meteen checken of jouw idee over Amon volledig klopt. Ken je ons nog niet? Geen enkel probleem… Time to connect with Amon: read on!

Executive search: all day, every day

Wij zijn een bruisend headhunters bureau vol doelgerichte team members die van aanpakken weten. Amon begeleidt ICT & Digital professionals, executives & bedrijven om te kunnen groeien, op basis van uitgebreide expertise en knowhow. Dat betekent dat wij weten hoe je anderen én jezelf kan laten groeien naar je volledig potentieel. Dit is mogelijk dankzij de gedeelde passie van elke Amon member: mensen en bedrijven perfect matchen.

Wij specialiseren ons in executive search, het arbeidsintensieve proces van het profileren van IT & digital bedrijven en mensen. Het is een manier van rekruteren waarbij kandidaten rechtstreeks benaderd worden, en dit altijd vanuit een heel specifieke nood of vacature in een bedrijf. Daarbij gaan we proactief, open en direct te werk. Het is de meest effectieve manier om alle verwachtingen van elke partij volledig te begrijpen en met Amon een ongekende waarde voor onze klanten te zijn.

In Executive Search zit veel diepgang en wederzijds engagement. Wij gaan niet voor de vluchtige en opportunistische weg, maar voor de werkelijke uitdagingen waar een bedrijf voor staat. Ons uitgangspunt is niet de kandidaat die een job zoekt, maar de perfect match vinden naar de noden van een bedrijf. Een belangrijke nuance en een wezenlijk verschil voor het rekruterende bedrijf én een op en top persoonlijke aanpak voor elke kandidaat die door Amon opgebeld en naderhand begeleid wordt.

De Amon-manier van werken

Benieuwd naar onze werkwijze? Let’s tell you how we roll! We zijn best trots op onze manier van aanpak en de atmosfeer waarin onze medewerkers in alle vrijheid het beste van zichzelf kunnen geven. Onze missie? Wij gaan voor groei!

De ‘Amon-manier’ van werken? Dat zijn vier cruciale focuspunten die van ons search kantoor een vooraanstaande naam in de IT recruitmentwereld maken.

1) ICT & Digital Specialist – Expertise

Did you know…

ICT & Digital vormt de backbone van een bedrijf en diens bijhorende strategie. De Amon-oplossing om van een bedrijf een succes te maken? Het juiste talent op de juiste plek matchen. Hoe wij te werk gaan? Diepgaande research, jaren expertise, een flinke portie fingerspitzengefühl en voldoende tijd nemen om jouw visie, verwachtingen en bedrijfscultuur van binnen en buiten te leren kennen!

2) Lokaal verankerd – Vertrouwen

Beter een goede buur, dan een verre vriend! Daarom ondersteunen wij met veel zorg de lokale ICT & Digital communities. We bouwen regionale, zelfsturende teams uit die lokaal sterk verankerd zijn, en dat doen we met een reden. Het creëert vertrouwen, het toont aan dat wij oog hebben voor onze dichte omgeving, én het zorgt ervoor dat wij een ijzersterke community kunnen opbouwen. Door onze schouders te zetten onder inspirerende events in de buurt tonen wij dat wij graag deel uitmaken van lokale projecten. Ontdek de ‘upcoming events’ op onze kalender HIER en zet ze alvast in je agenda.

3) Ondernemerschap

Wij bouwen actief mee aan de toekomst! How to do it: stimuleer creatief en innovatief ondernemerschap, you won’t regret it. Het potentieel binnen de ICT & Digital communities is enorm. Aangezien wij al jaren middenin de sector staan, beseffen wij wat de mogelijkheden zijn indien je de juiste mensen op de juiste plek zet. We zijn dan ook geëngageerd om bij te dragen tot de groei van deze uitzonderlijk getalenteerde gemeenschap. Vergis je niet: wij moedigen ook onze eigen interne medewerkers aan tot ondernemerschap. Get you entrepreneur mindset going, en bedenk je eigen manier om het beste resultaat te behalen en Amon te doen groeien. Vrijheid in je job en werkwijze wordt meer dan ooit beloond en brengt voordelen voor zowel werknemer als werkgever.

4) Focus op de lange termijn – Toewijding

Focus op korte termijn kan belangrijk zijn, maar verlies daarbij the bigger picture niet uit het oog… Amon focust daarom nooit op snelle winst, maar bouwt op een toegewijde manier duurzame relaties op die meerwaarde opleveren op de lange termijn. Onze members hebben allen een neus voor talent! Zij speuren dit op, trekken het aan en matchen het aan vacatures en bedrijven die daarbij aansluiten. Zo creëren we één voor één samenwerkingen die renderen – vandaag en in de toekomst.

Wat wil jij?

Do you like what you’re reading? Lees dan zeker verder, want er volgt meer voor geïnteresseerde lezers…

Heb jij jezelf al vaak afgevraagd: wat wil ik nu écht? Welke job is mij op het lijf geschreven? Hoe kan ik mijn volledig potentieel benutten en blijvend bijleren zonder van job naar job te moeten springen? Tijd om te checken of Amon iets voor jou is…

Ondernemerschap, toewijding, vertrouwen en expertise. Denk jij bij deze vier woorden meteen: “Alright, interessant!” Dan moedigen we jou aan om iets met deze gedachte te doen. Dit zijn namelijk vier waarden waar wij sterk achter staan, en die onze teams overkoepelend verbinden. In combinatie met een ambitieus streven naar innovatief en duurzaam ondernemen willen wij met deze kernwaarden naar een ‘long-lasting’ toekomst met Amon. Ontdek in onze laatste blog op welke manieren wij gaan voor sustainable entrepreneurship!

Ben jij op zoek naar menselijk contact, uitdagingen, verbale en schriftelijke creatieve uitlaatkleppen, een stevig stukje redevoering en een ultieme test voor de draagwijdte van jouw overtuigingskracht? Dat begrijpen wij, want als afgestudeerde enthousiasteling wil je natuurlijk na je studies zo snel mogelijk een écht interessante job. Kwam die er niet meteen? No panic, dat betekent gewoon dat jij jouw skills eerst op een andere manier moest benutten.

Ga jij voor kwaliteit, wil jij je sterktes uitwerken, heb je interesse voor duurzaam ondernemen en vooral heel veel zin om te groeien? Klinkt ons als muziek in de oren: time to join our team!

What’s in it for you?

Kom jij straks werken bij de IT Recruiting & Staffing Company of the year? Goed plan! Wij kunnen met behoorlijk wat zekerheid stellen dat je bij Amon de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Hoe wij dat doen? Zelfsturende teams vol talent!

Binnen onze bedrijfsfilosofie geldt namelijk dat elke Amon member zijn eigen groeipad creëert. Je begint bij het begin, gaat op zoek naar je talenten aan de hand van professionele coaching, en je groeit uit tot een headhunter waar velen naar opkijken! Want wij zoeken namelijk steeds naar het juiste talent op de juiste plek, en dat geldt voor onze Amon crew natuurlijk evenzeer.

Bij Amon kom je in een team terecht waar iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft. Dat zorgt niet alleen voor eensgezindheid en geoliede samenwerkingen… maar ook voor de nodige (positive minded) uitdagingen naar elkaar toe. Toon aan jouw collega’s wat jij in je mars hebt, en daag elkaar uit om steeds het best mogelijke resultaat te behalen: in teamverband natuurlijk!

Wij vormen met Amon de brug tussen innovatieve bedrijven en ambitieuze ICT & Digital-specialisten en -executives. We kennen elk aspect van de IT-sector door en door, en vertalen die knowhow naar concrete antwoorden op de uitdagingen van de opdrachtgever. Dat doen we met één target: bedrijven en kandidaten laten groeien op een toekomstgerichte, succesvolle manier. Zo krijgen wij uiteindelijk iedereen binnen het desbetreffende bedrijf op één lijn. Trust us: dat geeft ongekende voldoening! (winwin: die voldoening kan na de werkdag gevierd worden met een after work drink met het team)

Conclusie: kies voor de toekomst! (bij Amon)

Werken voor Amon kan intensief en uitdagend zijn, maar bovenal is het stimulerend en prikkelend voor elke talentvolle jobseeker die op zoek is naar een waardevolle job met een fantastisch team rond zich heen. Werd jij al tot de conclusie toe geboeid door ons blogbericht? Dan is de volgende stap in ons opzicht wel duidelijk: contact us & chase your dreams!

Back To Top