IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR
Ga naar hoofdinhoud
Terug naar Overzicht

Walk In Day bij Amon: 18 oktober 2022

Eén van onze specialiteiten is talent ontdekken. Het is niet zichtbaar aan de buitenkant wat iemand allemaal in z’n mars heeft. Capaciteiten worden niet altijd vertaald in ervaring. Bij Amon weten we als geen ander hoe we jong talent eruit kunnen pikken én vooral hoe we hen kunnen opleiden en zo bijschaven tot waardevolle team members met specifieke specialisatiegebieden en bakken vol zelfvertrouwen op de werkvloer. Het enige wat wij van je vragen? Zin om bij ons aan de slag te gaan, een intrinsieke interesse in rekrutering en een gezonde dosis aan motivatie en enthousiasme. Ons team geeft je de nodige ondersteuning om als trainee de rest al doende aan te leren.

Voel jij al meteen een beetje gezonde spanning opborrelen bij het lezen van deze woorden? Dan ben jij misschien wel de stagiair(e), jobstudent of werkstudent die wij zoeken… Feeling triggered? Lees onze blog verder en ontdek alles over onze Walk In Day en hoe het is om als stagiair(e) of student aan de slag te gaan bij een toonaangevend en vooruitstrevend bedrijf zoals Amon!

Kom langs op onze Walk In Day

Walk In Day op 18/10/2022Op 18 oktober 2022 organiseren wij een Walk In Day bij Amon. Wie kan er allemaal langskomen? Simpel, iedereen die ook maar een klein beetje interesse heeft in rekrutering is meer dan welkom. Onze werknemers staan dan ook vol enthousiasme klaar om élke vraag over werken in de rekrutering tot in de kleinste details te beantwoorden. Niets is te veel gevraagd – en we gaan tot het uiterste om jullie voldoende te informeren en alle vragen die je zou hebben concreet en duidelijk te beantwoorden.

Geen stijf en formeel gedoe op onze Walk In Day, wél een leuke casual kennismaking met jonge bruisende talenten. Het doel van deze dag is om jullie meer inzicht te geven over wat werken in de recruitment precies inhoudt en om jullie warm te maken voor de sector. Bij Amon werken we met een team van gedreven enthousiastelingen met een passie voor onze job en het is net die passie die we héél graag op jullie willen overbrengen. Om dat te bereiken gaan we geen enkele vraag uit de weg… Wat houdt onze job precies in, wat zijn de voornaamste taken en hoe vullen we onze werkdagen? Welke talenten en capaciteiten komen goed van pas op onze werkvloer? Wat zullen we je allemaal bijleren en wat kan deze werkervaring eigenlijk betekenen voor je toekomstige carrière? Stel ons alle vragen die je maar kan bedenken. Wij hebben voldoende tijd en héél veel zin om jullie een exclusieve kijk te geven op wat een job of stage bij Amon: dé IT Recruiting & Sourcing Company Of The Year écht inhoudt.

Schrijf je meteen in om langs te komen op onze Walk In Day of lees verder om meer te weten te komen over wat wij je kunnen aanbieden als je de fantastische keuze maakt om je stage of studentenjob bij ons te doen.

Amon: een stageplaats waar jij centraal staat

Uiteraard zijn er enorm veel plaatsen waar je als student aan de slag kan of waar jij je stage tot een goed einde kan brengen. Waarom zou je dan voor een experience bij Amon kiezen als één van je eerste werkervaringen? Good point, daarom komen wij met ijzersterke argumenten op de proppen om jou te overtuigen van de voordelen van een job in de rekrutering – en dan specifiek binnen ons dynamisch bedrijf. Amon for the win!

Geef vorm aan je stage

In functie van je opleiding geven wij samen met jou vorm aan je stage. De focus kan liggen op rekrutering, HR, database management of andere specialisatiegebieden die dicht aanleunen tegen jouw specifieke opleiding. Samen gaan we op zoek naar hoe jij het meeste kan bijleren en gerichte ervaring kan opdoen.

Motivatie, ondersteuning en autonomie

Werken bij Amon is gelijk aan terechtkomen in een leuk, hecht en vooral gemotiveerd team. Wij laten je absoluut niet aan je lot over. Met de nodige ondersteuning én autonomie krijg jij de kans om als stagiair(e) jouw competenties en talenten te ontwikkelen in een dynamische omgeving. Ontdek tijdens deze werkervaring wat jij goed kan, wat je graag doet en waar je écht in uitblinkt. Dit is waardevolle kennis voor jouw toekomstige carrière!

Leuke sfeer en omgeving

Iedereen die een job of werkervaring heeft, zal hetzelfde zeggen… Het is van ongekend belang dat jij je goed voelt in je werkomgeving en binnen het team waar jij mee samenwerkt. Goed nieuws, want wij vinden het héél belangrijk dat iedereen zich gelukkig en goed voelt binnen onze kantoormuren. Daarom zetten wij in op een gezellige en aangename sfeer en vooral… happy werknemers. Beslis jij om je stage bij Amon te doen? Dan kom je terecht in een hecht en dynamisch team vol leuke, boeiende mensen met dezelfde drive en passie. De lekkere fairtrade koffie en de makkelijk bereikbare werklocatie aan de rand van Gent (Sint-Denijs-Westrem) zijn nog eens twee leuke en handige extraatje die je er zomaar bij krijgt. ;)

De eerste stap in de goede richting

Een stage bij Amon is een onvergetelijke, leerrijke en boeiende ervaring. Je krijgt de mogelijkheid om te groeien, jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. En last but not least: na je studententijd heb je ook nog eens een streepje voor om binnen deze stabiel groeiende onderneming te starten aan een mooie carrière bij Amon!

Studentenjob bij Amon

Ben jij een voltijdse student en ben je op zoek naar een leuk bijverdienste? Top, dan is ons bedrijf dé place to be om je overtuigingskracht, communicatieve en commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen. Als jij als bachelor of master

studeert, dan ben jij misschien wel de geschikte persoon om ons leuk en gemotiveerd team te vervoegen als job- of werkstudent. Wat je van ons kan verwachten? Een mooi bijverdienste, de nodige ondersteuning en begeleiding en vooral een héle leuk werkervaring om jezelf beter te leren kennen op werkgebied. Een extra pluspunt: wij voorzien ook stages voor (bijna) afgestudeerde bachelors en masters. We zijn constant op zoek naar talent, ideaal dus als jij je carrière in rekrutering wil voortzetten na je studentenjob.

Jouw kerntaken

Wat staat er allemaal op de planning als jij bij ons aan de slag gaat? Goede vraag, we lijsten de belangrijkste taken dan ook met plezier even voor je op.

Nadat je een uitgebreide briefing over Amon en de vacatures hebt ontvangen, schrijf je met je vlotte pen een belscript uit om daarna aan de slag te gaan met het contacteren van potentiële nieuwe medewerkers. Om bij te leren over het in kaart brengen van de potentiële kandidaten die kunnen matchen met de vacature, stel je samen met de senior consultant een search strategie op. Je zoekt via verschillende kanalen naar de perfecte match en maakt op die manier een targetlijst van potentiële kandidaten op. In het kader van onze verdere interne groei binnen Amon, onderzoek je via welke kanalen we optimaal onze doelgroep kunnen bereiken en hoe we onze zoektocht naar geschikte mensen verder kunnen verbreden.

Conclusie: zet de stap (in onze richting!)

Ben jij na het lezen van deze blog geprikkeld om meer te weten te komen over een job of stage in de rekrutering? Wij zijn nu eenmaal échte go-getters, dus ons advies is straight to the point: schrijf je in voor onze Walk In Day op 18 oktober 2022 en kom kennismaken met ons leuk team. Wij ontvangen je graag en we leggen met plezier de ins & outs van ons bedrijf uit. We weten dat onze job far from average is en we steken het ook zeker niet onder stoelen of banken dat wij géén doorsnee headhunters zijn. Net daarom organiseren we onze Walk In Day, zodat we al je vragen over werken in de recruitment kunnen beantwoorden en je misschien zelfs kunnen warm maken voor de job die wij dag in, dag uit met ontzettend veel passie en plezier doen.

Wij kijken er in elk geval naar uit om nieuwe, jonge talenten te ontmoeten die misschien wel kunnen helpen bouwen met ons aan de toekomst van #Amon!
👉 Kan je jammer genoeg niet aanwezig zijn op 18 oktober, maar wil je wel heel graag meer weten over werken bij Amon? Laat ons gerust iets weten via 📧 cbu@amon.be en dan nodigen we je graag uit om eens op een ander moment langs te komen. Volg ook onze socials om op de hoogte te blijven van de volgende Walk In Days die we nog zullen organiseren!

Back To Top