Skip to content
IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR
Pascal Kieboom Finalist ICT & Digital Coach Of The Year Amon This Is IT

Pascal Kieboom

Chief Information Officer

Aertssen Group

Pascal Kieboom

“We practice what we preach”

People, power and passion to build on. Al sinds 1964 zijn dat de pijlers van Aertssen Group. Voor Chief Information Officer Pascal Kieboom springt de ‘people’ er wel wat uit. Want dat zijn mensen gráág voor Aertssen werken, is voor deze genomineerde de allerhoogste prioriteit.

Wat betekent inspirerend & coachend leiderschap voor Pascal?

“Je moet mensen empoweren en richting geven, maar ze tegelijk de ruimte geven om zelf dingen te ontdekken. Pas dan durven ze nieuwe ideeën uitproberen. Zowel uit fouten, als uit successen kunnen ze leren. En da’s een win-winsituatie voor je bedrijf én voor het individu.

Als leider plant je de vlag, en nadien ben je een klankbord. Je hebt een adviserende rol, maar bovenal blijf je je mensen steunen: op goede en slechte momenten. Bij Aertssen is deze filosofie succesvol, omdat ze de steun krijgt van de CEO en het hele senior management. We practice what we preach.”

Op welke persoonlijke realisaties is hij het meest trots?

“Twee jaar geleden zette Aertssen zijn eerste stappen in de cloud. Vandaag zit het bedrijf volledig in een cloud-based omgeving. We introduceerden daarbij nieuwe technologieën en vonden de hele architectuur opnieuw uit.

Het was een uitdagende periode, zeker met Covid. En toch hebben we het hele ICT-team aan boord kunnen houden. Van een team van 10 zijn we gegroeid naar een 30-tal mensen. Die ondersteunen meer dan 2000 werknemers in meer dan 30 landen, onderhouden meer dan 4000 devices en meer dan 150 applicaties.

Ook al zeggen die cijfers veel … Wat telt, is dat de mensen hier graag werken.  Daardoor is er weinig verloop en trekken we nieuwkomers aan.”

Terug naar overzicht
Back To Top