IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR
Ga naar hoofdinhoud
Jeroen Lemaire Finalist Ict & Digital Coach Of The Year Amon This Is It

Jeroen Lemaire

CEO

In The Pocket

Jeroen Lemaire

 “Mensen zijn geen instrumenten”

“Mensen kan je niet op een mechanische manier in je strategie passen. Hun diploma’s en functiebeschrijvingen zijn minder belangrijk. Intelligentie, empathisch vermogen en ‘grit’ des te meer,” aldus Jeroen Lemaire, CEO van In The Pocket.

 Hoe brengt Jeroen coachend leiderschap in de praktijk?

“Als leider ondersteun je mensen in hun persoonlijke groei. Je gaat samen op zoek naar hoe die groei het best de doelen van het bedrijf kan ondersteunen. Wil je impact hebben op het bedrijf? Dan moet je autonomie geven.”

“Persoonlijk focus ik sterk op de visie van In The Pocket. Met mijn team heb continue ik een open gesprek over hoe mijn medewerkers hiertoe bijdragen. Het is een proces in twee richtingen: ik laat mezelf ook coachen door mijn collega’s. Op die manier leer ik enorm veel bij.”

Op welke persoonlijke realisaties is hij het meest trots?

“In de afgelopen 2 jaar breidden we mijn team uit met wel 50 %. 185 mensen in totaal, waaronder internationaal talent. We schakelden over naar een hybride, remote-friendly manier van werken. Maar ons derde kantoor in Antwerpen toonde wel het belang van fysieke ontmoetingen en lokale verankering.”

“De kwaliteit en het engagement van het team was nooit beter. In The Pocket is nu een magneet voor getalenteerde digital professionals. En ik heb mijn management team en het organisatiemodel aangepast aan de uitdagingen van de komende 10 jaar.”

Terug naar overzicht
Back To Top

AWARDWINNING
ICT RECRUITING & SOURCING COMPANY