Application & Services Manager @ Matexi

#AM.S02753

Matexi is in België actief in meer dan 290 steden en gemeenten en realiseerde al meer dan 39.500 projecten.  Sinds zijn ontstaan in 1945 realiseert Matexi vastgoedprojecten in binnen- en buitenland. Het bedrijf stelt 350 werknemers tewerk, verspreid over verschillende lokale business units. Matexi heeft kantoren in elke Belgische provincie, in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, in het Groothertogdom Luxemburg, in Warschau en in Krakau (Polen). Matexi ontwikkelt vastgoedprojecten voor kwaliteitswoningen en -appartementen in buurten waar wonen tegelijk betaalbaar en duurzaam is. Om verdere groei te ondersteunen, zijn zij momenteel op zoek naar een Application & Services Manager.

Lees verder

Business Analyst Logistics @ Milcobel

#AM.S02669

Milcobel is het nummer één zuivelbedrijf in België. Het bedrijf haalt de melk van  2600 melkveebedrijven  op, verwerkt en commercialiseert het.  De organisatie en de activiteiten van Milcobel berusten op een coöperatief model. De melkveehouders leveren niet alleen de melk maar zijn ook de aandeelhouders van de coöperatie.  Momenteel telt de organisatie 2600 leden en verwerkt het 1,6 mrd liter melk per jaar wat goed is voor een omzet van 1,2 mrd Euro. Milcobel stelt 2000 werknemers tewerk, waarvan 1800 in de Vlaamse sites. De organisatie maakte op vlak van ICT de laatste jaren een grote evolutie door. De komende jaren zal veel geïnvesteerd worden in ICT, waaronder de implementatie van SAP S4/Hana.  In het kader van deze implementatie zijn wij op zoek naar een Business Analyst Logistics. 

Lees verder

IT Analyst/Developer @ Soubry

#AMJD02658

Als Analyst-Programmeur ben je, samen met jouw collega, verantwoordelijk voor het optimaliseren en uitbreiden van de applicaties van het hele bedrijf. Je hebt contact met de verschillende belangrijke interne stakeholders en externe leveranciers.Enerzijds ben je verantwoordelijk voor het optimaal gebruik van de ERP. Hiervoor werk je nauw samen met de key-users en helpt hen het ERP-systeem optimaal te gebruiken. Je zoekt de basisoorzaak van problemen en zoekt naar een adequate oplossing en je geeft de key-users functionele ondersteuning. Je voert kleine correcties door (configuratie) en je staat in voor testen/ingebruikname/documentatie. Anderzijds ben je ook verantwoordelijke voor de verdere ontwikkeling aan en het onderhoud van bestaande applicaties geschreven in .NET. Denk aan interfaces, voorzetschermen, rapporteringstools, etc.

Lees verder

Business Analyst @ Infino

#AMKP02655

De Business Analist is een zeer belangrijke schakel en werkt actief mee aan de groei van Infino door in te zetten op de uitbouw van nieuwe (klanten-)platformen en processen. De focus ligt op projecten die de omslag van B2B naar B2C faciliteren. De nadruk ligt dus vooral op het uitbouwen en/of verbeteren van nieuwe en bestaande ‘client-interfacing’ toepassingen.

Lees verder

BI Consultant @ Ad Ultima

#AMKB02508

Ad Ultima is met een omzet van meer dan 30 miljoen euro, meer dan 240 medewerkers en vestigingen in België, Frankrijk en Nederland, uitgegroeid tot één van de top 10 belangrijkste Microsoft Partners in België. Het hoofdkantoor is in Kortrijk gelegen. Er zijn tevens kantoren in Turnhout, Gent en Leuven. Om verdere groei te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een BI Consultant.

Lees verder

Pagina's