IT Security Specialist @ Lhoist Group

#AMKP02373

Lhoist is op zoek naar een IT Security Specialist om toe te treden tot het team van Clement Herssens, Global IT Security Officer bij Lhoist, om de beveiligingsvisie te implementeren en te optimaliseren. Als Subject Matter Expert zorgt de beveiligingsspecialist ervoor dat de bedrijfseenheden hun IT-beveiligingsdoelstellingen bereiken door een efficiënt IT-beveiligingsbeleid te implementeren, te garanderen en te bewaken dat rekening houdt met mensen, processen en technologie. De beveiligingsspecialist concentreert zich op alle bedrijfseenheden en vanuit zijn vakgebied zal hij contact opnemen met onder meer de regionale IT-managers en het operationele management.

Lees verder

.NET Software Engineer @ Agilys (BD myShopi Group)

Braine-L'Alleud #AMMD02317

Er wordt gekozen voor de titel van Software Engineer .NET gezien de belangrijke focus in de hands-on ontwikkeling en verdere uitbouw van het strategisch mobile platform myShopi – volledig in-house ontwikkeld en beheerd door het team. Als ervaren Software Engineer .NET ben je vanuit het backend...

Lees verder

Java Developer @ Zetes

Evere/ Brussel #AMKP02174

Identificatie, authenticatie, digitalisering en traceerbaarheid zijn in onze samenlevingen steeds belangrijker geworden. Daarnaast groeit de behoefte om de verschillende aspecten van ons leven te beveiligen. De missie van het departement en het team van ontwikkelaars is ervoor te zorgen dat de klanten van Zetes de People ID-oplossingen vertrouwen en Zetes als een bedrijf met expertise beschouwen.

Lees verder

Architect @ Zetes

Evere/ Brussel #AMKP02175

Identificatie, authenticatie, digitalisering en traceerbaarheid zijn in onze samenleving steeds belangrijker geworden. Daarnaast groeit de behoefte om de verschillende aspecten van ons leven te beveiligen. De missie van het departement is ervoor te zorgen dat de klanten van Zetes de People ID-oplossingen vertrouwen en Zetes als een bedrijf met expertise beschouwen.

Lees verder