Portfolio Manager @ Het Facilitair Bedrijf (Vlaanderen Connect)

#AMSP02858

De portfoliomanager wordt een steunpilaar binnen de afdeling in overeenstemming met de organisatiestrategie, de ICT-strategie en de enterprise strategie van Het Facilitair Bedrijf.  De portfoliomanager waakt erover dat de juiste focus wordt gelegd en de prioriteiten worden gesteld met de grootste businessmeerwaarde voor haar klanten.

Lees verder

Digital Transformation & Strategy Advisor @ Ad Ultima

#AMKB02855

Er is een duidelijke transitie aan de gang hoe commerciële interacties opgebouwd worden en hoe B2B-organisities tot customer acquisition komen. Trusted advisors die potentiële klanten op C-level helpen bij het navigeren door complexe producten of het nemen van strategische aankoopbeslissingen,...

Lees verder

Java Developer with SWIFT affinity @ NBB (Nationale Bank van België)

#AMKP02842

Als Java Developer werk je aan de back-end van IT-applicaties (BUILD en RUN). In jouw rol als Application Administrator voor het SWIFT Competence Center ben je verantwoordelijk voor de installatie en goede werking van  SWIFT producten die gebruikt worden op de infrastructuur van de NBB. De rol is gecreëerd om het IT-team van de Nationale Bank van België te versterken, waardoor hoge kwaliteit wordt gegarandeerd en de stabiliteit van de financiële markten wordt gegarandeerd.

Lees verder

Technical Lead Front-End @ Soda Data

Brussel #AMKB02819

Soda data is een scale-up met een groot potentieel actief op het gebied van data en machine learning. Hun ambitie: Om de internationale marktleider te zijn en de standaard te zetten in de markt van datakwaliteit en -integriteit. De Technical Lead front-end engineering is cruciaal voor de verdere groei van Soda Data. Uw ideeën, visie en architectuur bepalen hoe eindgebruikers de product suite ervaren. Dit zal een directe impact hebben op de adoptie van gebruikers en daarmee op het succes van het product en de organisatie. Je bent verantwoordelijk over architectuur, UX en het front-end team.

Lees verder

Product Manager Cloud- en Datacenterdiensten @ Vlaanderen Connect (Het Facilitair Bedrijf)

#AMSP02818

In dit programmateam wordt de Product Manager ingeschakeld om de nieuwe ICT raamovereenkomsten voor de Vlaamse Overheid mee vorm te geven. Je wordt verantwoordelijk voor de volledige levenscyclus van de productgroep m.b.t. Cloud- en Datacenter: van het ontwerp en bijsturen van de dienstverlening door de externe partners, tot de opvolging van de manier waarop die dienstverleners dit waarmaken in de praktische uitvoering ervan.

Lees verder

Pagina's