Master Data Coördinator @ Seyntex

#AM.S02637

Seyntex, een familiebedrijf, is al meer dan een eeuw actief in de productie van beschermende kleding en voor 100 procent in handen van de familie Seynaeve. Op vandaag wordt Seyntex over de hele wereld erkend als een expert en innovator in beschermende en outdoor kleding. ​​​​​​Vanuit het hoofdkantoor in Tielt levert Seyntex meer dan 1,5 miljoen stuks beschermende kleding en andere stoffen aan klanten in meer dan 20 landen over de hele wereld. Het bedrijf kent een omzet van 55 mio EUR en stelt 640 medewerkers tewerk.Om hun verdere groei te ondersteunen, zijn zij momenteel op zoek naar een Master Data Coördinator.

Lees verder

Product Manager Aircraft Services @ Brussels Airport Company

#AM.S02616

Het beheer van de luchthaven is in handen van Brussels Airport Company. Met bijna 1.000 medewerkers staat Brussels Airport Company garant voor de duurzame ontwikkeling van de luchthaven en de tevredenheid van de klanten. Brussels Airport is één van de belangrijkste luchthavens van Europa en is van strategisch belang voor de verdere economische groei van België.  Binnen BAC dienen diverse groeiopportuniteiten zich aan, vertaalt in “ de strategische visie 2040” met als belangrijkste doel dat BAC meer wil zijn dan louter een luchthaven. Dit verhaal heeft een belangrijke impact op IT waardoor er een aantal nieuwe functies gecreëerd werden in het kader van de verdere groei en professionalisering binnen BAC.  Om deze reden gaan zij op zoek naar een Product Manager Aircraft Services. 

Lees verder

Project Lead @ Vanas Engineering

#AMKB02555

Vanas Engineering maakt deel uit van de groep Vanas. De organisatie Vanas werd opgericht in 1946 initieel actief in de maritieme sector. Sinds 1968 werd de focus gelegd op de industriële sector en ontstonden 3 specialisaties, waarvan magazijn- en werkplaatsinrichting er één was. In 1989 werden de eerste geautomatiseerde verticale magazijnoplossingen geïntegreerd in het bestaande landschap. Vrij snel zag Eric Van Assche ook de opportuniteit om geïntegreerde software te bouwen om de geautomatiseerde oplossingen verder aan te sturen. De eerste stap in de uitbouw van het Vanasoft product en team. Het belang van Vanasoft is in de loop van de jaren verder toegenomen, tevens zijn er ook stelselmatig bijkomende uitdagingen ontstaan: integratie Vanasoft en ERP / applicatief landschap van de klant, adaptatie technologische evoluties, toenemende complexiteit door grotere projecten. Sinds 2016 maakt de groep Vanas deel uit van het Amerikaanse bedrijf Touchpoint Inc. Naast Vanas Engineering is er ook Vanas Medical dat gespecialiseerd is in geautomatiseerde medicatiekasten voor ziekenhuizen.Om hun verdere groei te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een Project Lead.

Lees verder

Head of Software @ Vanas Engineering

#AMSP02520

Om de schaalgrootte verder te kunnen ondersteunen en de groei te kunnen faciliteren, is er nood aan een WMS software pakket dat kan voldoen aan de recente noden op de markt op vlak van requirements van klanten (functionaliteit), schaalbaarheid, onderhoudbaarheid, mogelijkheid naar upgrades,...

Lees verder

BI Consultant @ Ad Ultima

#AMKB02508

Ad Ultima is met een omzet van meer dan 30 miljoen euro, meer dan 240 medewerkers en vestigingen in België, Frankrijk en Nederland, uitgegroeid tot één van de top 10 belangrijkste Microsoft Partners in België. Het hoofdkantoor is in Kortrijk gelegen. Er zijn tevens kantoren in Turnhout, Gent en Leuven. Om verdere groei te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een BI Consultant.

Lees verder

Pagina's