ICT Projectleider FRIS @ Vlaanderen Connect (Dep EWI)

#AMSP02742

Als Projectleider ben je de rechterhand van de Program Manager. Je bent verantwoordelijk voor de operationele projectleiding en opvolging van de ontwikkelingen van FRIS. Je komt in contact met verschillende stakeholders zoals strategische onderzoekscentra, financieringsorganisaties en de Vlaamse overheid. 

Lees verder

Senior Product Manager Finance @ BAC

#AM.S02710

Het beheer van de luchthaven is in handen van Brussels Airport Company. Met bijna 1.000 medewerkers staat Brussels Airport Company garant voor de duurzame ontwikkeling van de luchthaven en de tevredenheid van de klanten. Brussels Airport is één van de belangrijkste luchthavens van Europa en is van strategisch belang voor de verdere economische groei van België.  Binnen BAC dienen diverse groeiopportuniteiten zich aan, vertaalt in “ de strategische visie 2040” met als belangrijkste doel dat BAC meer wil zijn dan louter een luchthaven. Dit verhaal heeft een belangrijke impact op IT waardoor er een aantal nieuwe functies gecreëerd werden in het kader van de verdere groei en professionalisering binnen BAC.  Om deze reden gaan zij op zoek naar een Senior Product Manager Finance.  

Lees verder

Business Analyst Logistics @ Milcobel

#AM.S02669

Milcobel is het nummer één zuivelbedrijf in België. Het bedrijf haalt de melk van  2600 melkveebedrijven  op, verwerkt en commercialiseert het.  De organisatie en de activiteiten van Milcobel berusten op een coöperatief model. De melkveehouders leveren niet alleen de melk maar zijn ook de aandeelhouders van de coöperatie.  Momenteel telt de organisatie 2600 leden en verwerkt het 1,6 mrd liter melk per jaar wat goed is voor een omzet van 1,2 mrd Euro. Milcobel stelt 2000 werknemers tewerk, waarvan 1800 in de Vlaamse sites. De organisatie maakte op vlak van ICT de laatste jaren een grote evolutie door. De komende jaren zal veel geïnvesteerd worden in ICT, waaronder de implementatie van SAP S4/Hana.  In het kader van deze implementatie zijn wij op zoek naar een Business Analyst Logistics. 

Lees verder

Business Analyst @ Infino

#AMKP02655

De Business Analist is een zeer belangrijke schakel en werkt actief mee aan de groei van Infino door in te zetten op de uitbouw van nieuwe (klanten-)platformen en processen. De focus ligt op projecten die de omslag van B2B naar B2C faciliteren. De nadruk ligt dus vooral op het uitbouwen en/of verbeteren van nieuwe en bestaande ‘client-interfacing’ toepassingen.

Lees verder

BI Consultant @ Ad Ultima

#AMKB02508

Ad Ultima is met een omzet van meer dan 30 miljoen euro, meer dan 240 medewerkers en vestigingen in België, Frankrijk en Nederland, uitgegroeid tot één van de top 10 belangrijkste Microsoft Partners in België. Het hoofdkantoor is in Kortrijk gelegen. Er zijn tevens kantoren in Turnhout, Gent en Leuven. Om verdere groei te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een BI Consultant.

Lees verder

Pagina's