Application Engineer MES @ Ardo

Nieuw
#AM.S02870

Ardo startte zijn activiteiten in de groentewereld in de jaren 50 als teler en trader van groenten in de familieboerderij te Ardooie, België. In 1977 werd deze locatie de vestigingsplaats voor ARDO’s eerste productie-eenheid. De continue expansie van productie- en verkoopseenheden over heel Europa maakt Ardo tot de Europese leider in vriesverse groenten en fruit. In 2014 is er een samengaan tussen 2 grote West-Vlaamse spelers in de sector van vriesverse groenten en fruit: Ardo en Dujardin Foods. De nieuwe groep krijgt de naam Ardo.De organisatie heeft de ambitie om de verder uit te groeien tot een onbetwiste succesvolle Europese leider. De focus blijft gericht op de drie klantensegmenten: Retail, Foodservice en Industry. De organisatie stelt 3800 personen te werk in 21 productievestigingen over 9 verschillende Europese landen, in vnl. West- en Zuid-Europa. Het familiebedrijf (100% family-owned: familie Haspeslagh) is als verkoopsorganisatie wereldwijd actief in 100 landen en heeft een omzetcijfer van 1 miljard euro. De merknaam Ardo staat voor kwaliteit, service, flexibiliteit en innovatie. Om hun verdere groei te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een Application Engineer MES. 

Lees verder

Digital Transformation & Strategy Advisor @ Ad Ultima

#AMKB02855

Er is een duidelijke transitie aan de gang hoe commerciële interacties opgebouwd worden en hoe B2B-organisities tot customer acquisition komen. Trusted advisors die potentiële klanten op C-level helpen bij het navigeren door complexe producten of het nemen van strategische aankoopbeslissingen,...

Lees verder

CoE Manager - DataCenter @ TVH (Waregem)

#AMJC02843

Center Of Excellence Manager Data Center @ TVH The Center of Excellence Manager will be leading the creation and implementation of the CoE product and/or services strategy whilst supporting the overall global IT processes. He / she will establish an on-going operation of innovation, product roadmap, continuous optimization, efficiency and operational excellence within the scope of the Centre of Excellence (CoE). This CoE Manager position is a global role: you are responsible for the worldwide CoE Data Center services for TVH, not only in HQ in Belgium, but also for example in Spain, Australia, and US.  You will directly report to the Group IT Infrastructure Director. There will be 5 peer CoE Managers and in regular roadmap/strategy meetings but also in regular operational/tactical meetings you will collaborate closely with your other (peers) CoE management colleagues.

Lees verder

Business Analyst @ Ardo

#AM.S02833

Ardo startte zijn activiteiten in de groentewereld in de jaren 50 als teler en trader van groenten in de familieboerderij te Ardooie, België. In 1977 werd deze locatie de vestigingsplaats voor ARDO’s eerste productie-eenheid. De continue expansie van productie- en verkoopseenheden over heel Europa maakt Ardo tot de Europese leider in vriesverse groenten en fruit. In 2014 is er een samengaan tussen 2 grote West-Vlaamse spelers in de sector van vriesverse groenten en fruit: Ardo en Dujardin Foods. De nieuwe groep krijgt de naam Ardo.De organisatie heeft de ambitie om de verder uit te groeien tot een onbetwiste succesvolle Europese leider. De focus blijft gericht op de drie klantensegmenten: Retail, Foodservice en Industry. De organisatie stelt 3800 personen te werk in 21 productievestigingen over 9 verschillende Europese landen, in vnl. West- en Zuid-Europa. Het familiebedrijf (100% family-owned: familie Haspeslagh) is als verkoopsorganisatie wereldwijd actief in 100 landen en heeft een omzetcijfer van 1 miljard euro. De merknaam Ardo staat voor kwaliteit, service, flexibiliteit en innovatie. Om hun verdere groei te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een Business Analyst. 

Lees verder

Product Manager Cloud- en Datacenterdiensten @ Vlaanderen Connect (Het Facilitair Bedrijf)

#AMSP02818

In dit programmateam wordt de Product Manager ingeschakeld om de nieuwe ICT raamovereenkomsten voor de Vlaamse Overheid mee vorm te geven. Je wordt verantwoordelijk voor de volledige levenscyclus van de productgroep m.b.t. Cloud- en Datacenter: van het ontwerp en bijsturen van de dienstverlening door de externe partners, tot de opvolging van de manier waarop die dienstverleners dit waarmaken in de praktische uitvoering ervan.

Lees verder

Pagina's