IT Business Manager @ ADB Safegate

Nieuw
#AMKB02888

ADB SAFEGATE is een wereldspeler in het leveren van luchthavenprestaties en de organisatie wil de eerste keuze zijn voor luchthavens, luchtvaartmaatschappijen en luchtvaartnavigatiediensten door geïntegreerde oplossingen te leveren die de efficiëntie verhogen, de veiligheid verbeteren, de ecologische duurzaamheid verhogen en de operationele kosten verlagen.Om de sterke groei bij ADB SAFEGATE te ondersteunen, zijn wij op zoek naar een Business Technology Manager om het IT leadership team te versterken.

Lees verder

Applications Director @ ADB Safegate

Nieuw
#AMKB02885

ADB SAFEGATE is een wereldspeler in het leveren van luchthavenprestaties en de organisatie wil de eerste keuze zijn voor luchthavens, luchtvaartmaatschappijen en luchtvaartnavigatiediensten door geïntegreerde oplossingen te leveren die de efficiëntie verhogen, de veiligheid verbeteren, de ecologische duurzaamheid verhogen en de operationele kosten verlagen.Om de sterke groei bij ADB SAFEGATE te ondersteunen, zijn wij op zoek naar een Applications Director om het IT leadership team te versterken.

Lees verder

Head of IT @ Medi-Market

#AMKP02880

Medi-Market Group is een jonge, ontwrichtende, revolutionaire en dynamische Belgische keten in apotheek en para-apotheek. Via fysieke winkels tot 1.000m² (Medi-Market en Pharmaclic) en 2 webshops (www.medi-market.be; https://pharmacy-medi-market.be/pharmacie) proberen ze een zo breed mogelijk assortiment gezondheidsproducten aan te bieden tegen de laagste prijzen. Medi-Market.be is de webshop verbonden met de fysieke parafarmacieën van Medi-Market.Deze positie is gecreëerd om de continue groei van de groep te verzekeren en om het IT-team en de IT-discipline te versterken en verder te organiseren op het hoofdkantoor in Nijvel.

Lees verder

MS Dynamics365 Engineer @ Nationale Loterij

#AMKP02869

De digitale ambities van de Nationale Loterij zijn groot. Het landschap van kansspelen is de laatste jaren heel sterk geëvolueerd naar een omni-channel verhaal, waarbij online en mobile aanwezigheid essentieel is en beleving van de speler centraal staat. De Nationale Loterij heeft ondertussen meer dan 1 miljoen geregistreerde spelers, en wil voor iedere speler een gepersonaliseerd spelplatform aanbieden. Door gebruik te maken van een real-time dataplatform kan de service naar de speler in de nabije toekomst nog verder versterkt worden. Om deze digitale transformatie mogelijk te maken is een jaarlijks investeringsbudget van 70 miljoen Eur voorzien. Er is sprake van een ware digitale versnelling en heel wat nieuwe technologieën worden ingezet, waardoor een “speeltuin” aan mogelijkheden zich aanbiedt. Het applicatieve landschap is quasi volledig vernieuwd: SAP4Hana, Adobe suite, Azure development omgeving, … Gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid zijn in deze context sleutelwoorden. Om de volledige uitrol van MS Dynamics 365 in goede banen te leiden en de kennis intern te borgen, investeert de Nationale Loterij in het opzetten van een intern team.   

Lees verder

BI Architect @ Ad Ultima

#AMKB02867

In de rol als BI Architect maak je deel uit van het implementatieteam. Je werkt op het project samen met het team van collega's Business Analisten, Solution Architects, Software Engineers en anderzijds de klant om zijn bedrijfsprocessen te analyseren en de behoeften van zijn onderneming te vertalen...

Lees verder

Pagina's