Digital Transformation & Strategy Advisor @ Ad Ultima

#AMKB02855

Er is een duidelijke transitie aan de gang hoe commerciële interacties opgebouwd worden en hoe B2B-organisities tot customer acquisition komen. Trusted advisors die potentiële klanten op C-level helpen bij het navigeren door complexe producten of het nemen van strategische aankoopbeslissingen,...

Lees verder

Java Developer with SWIFT affinity @ NBB (Nationale Bank van België)

#AMKP02842

Als Java Developer werk je aan de back-end van IT-applicaties (BUILD en RUN). In jouw rol als Application Administrator voor het SWIFT Competence Center ben je verantwoordelijk voor de installatie en goede werking van  SWIFT producten die gebruikt worden op de infrastructuur van de NBB. De rol is gecreëerd om het IT-team van de Nationale Bank van België te versterken, waardoor hoge kwaliteit wordt gegarandeerd en de stabiliteit van de financiële markten wordt gegarandeerd.

Lees verder

Product Manager Cloud- en Datacenterdiensten @ Vlaanderen Connect (Het Facilitair Bedrijf)

#AMSP02818

In dit programmateam wordt de Product Manager ingeschakeld om de nieuwe ICT raamovereenkomsten voor de Vlaamse Overheid mee vorm te geven. Je wordt verantwoordelijk voor de volledige levenscyclus van de productgroep m.b.t. Cloud- en Datacenter: van het ontwerp en bijsturen van de dienstverlening door de externe partners, tot de opvolging van de manier waarop die dienstverleners dit waarmaken in de praktische uitvoering ervan.

Lees verder

Technical Lead Front-End @ Soda Data

Brussel #AMKB02819

Soda data is een scale-up met een groot potentieel actief op het gebied van data en machine learning. Hun ambitie: Om de internationale marktleider te zijn en de standaard te zetten in de markt van datakwaliteit en -integriteit. De Technical Lead front-end engineering is cruciaal voor de verdere groei van Soda Data. Uw ideeën, visie en architectuur bepalen hoe eindgebruikers de product suite ervaren. Dit zal een directe impact hebben op de adoptie van gebruikers en daarmee op het succes van het product en de organisatie. Je bent verantwoordelijk over architectuur, UX en het front-end team.

Lees verder

TIBER Manager @ National Bank of Belgium

#AMKP02816

Instellingen die tot de kritieke marktinfrastructuren en financiële kerninstellingen behoren, moeten bestand blijven tegen cyberaanvallen die een systemische impact hebben. Om dit doel te helpen bereiken, heeft de NBB een nieuw team opdracht gegeven om de implementatie te leiden van een raamwerk voor op Threat Intelligence gebaseerde Ethical Red-teaming, namelijk het TIBER-BE-raamwerk in België - officieel gelanceerd in september 2018. De positie is gecreëerd om de cybersecurity van de kritieke marktinfrastructuur en financiële kerninstellingen te versterken en zo dus bij te dragen tot de stabiliteit van het financiële systeem.Er wordt een volledige opleiding (twee jaar)  voorzien om de reikwijdte en de kennis van de kandidaat te vergroten. 

Lees verder

Pagina's