Bedrijf

Bij Amon zit het inspireren en ondernemen ons in het bloed. We willen gewoon dé beste zijn in wat we doen. Recruitment is niet iets wat je doet, het is wat je bent. Niet voor niets worden we regelmatig gevraagd om organisatieadvies te geven en worden we naast search opdrachten voor IT-professionals en management ingezet voor de zoektocht naar CIO’s en COO’s.

We weten waar we naartoe willen, maar bovendien weten medewerkers heel goed wat ze in dat verhaal kunnen betekenen. Er is een stevige HR-structuur, een duidelijk groeipad en medewerkers leren binnen zelfsturende teams zelf te innoveren en te ondernemen. We zijn sterke social media believers en delen onze ideeën over recruitment vaak op inspiratie – en ontbijtsessies. Verder zetten we jaarlijks grote ICT Benefiet events op waarmee we ook willen bijdragen aan een duurzame ICT-community. We willen een enthousiast verlengstuk van zijn van onze klanten, kandidaten en collega’s. Dit ligt zeker mee de basis van ons succes.

Deze 4 waarden willen we terugvinden in onze collega’s. Vertrouwen, toewijding, ondernemerschap en expertise. In de attitude van de collega’s vinden we een gezonde dosis daadkracht, overtuigingskracht en een winnaarsmentaliteit terug. Wie zich daar niet in vindt zal ook niet in onze cultuur passen.
 

Jouw rol

Na een intensieve opleiding van 6 maanden word je verantwoordelijk voor een breed en divers takenpakket. Je zal daarbij onder de vleugels van een Senior Consultant alle kneepjes van het vak leren. Bovendien krijg je de kans om een expert te worden in één van de snelst groeiende niches in de recruitment & executive search wereld. Afhankelijk van de snelheid van je progressie kan je op termijn doorgroeien naar de rol van Consultant. In die functie zal je, vanuit je opgebouwde ervaring in search, de kans krijgen om je eigen klantenportefeuille te beheren en uit te bouwen.

                        
Het gaat ons meer om de context en je persoonlijke ambities. Die willen we graag met je delen en bekijken of je deel wil uitmaken van onze groei. Wat we wel meegeven is dat je geruggesteund wordt door een Senior Consultant en een Personal Coach. Op die manier kunnen we je helpen om je groeihonger te stillen. Je krijgt de kans om verder te bouwen op een portefeuille van bestaande klanten van Amon. Dat is niet in elke IT-recruitment organisatie zo, maar we zijn ervan overtuigd dat je zo op je eigen tempo je commerciële vaardigheden verder kan ontwikkelen.
 

Aanbod

Amon is een organisatie waar je de beste in je vak kan worden, waar je gestimuleerd wordt een echte intrapreneur te zijn en waar je mee werkt aan een bedrijf met duidelijke ambities. Binnen onze niche zijn we voortrekker op vlak van branding en aanwezigheid op social media. We werken op een moderne en flexibele manier waarbij we steeds op zoek gaan naar Nieuwe Manier van Werken en Zelfsturing implementeerden.

Het spreekt voor zich dat er een interessant salarispakket met extralegale voordelen. Maar waar het echt over gaat is je ding te kunnen doen en dat je de kansen die je krijgt ten volle benut om ook zelf te groeien.

 

Interesse?

Stuur jouw cv naar Lotte Vandewalle (lvd@amon.be) of contacteer ons voor meer info via 0496/068245.

Amon is een toonaangevende ICT & Digital Recruitment & Executive Search organisatie gespecialiseerd in het samenbrengen, en begeleiden van ICT & Digital professionals, - executives en bedrijven.

Solliciteer voor deze vacature

Toegestane bestandstypen: pdf doc docx.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx.