Als Management Associate ben jij de rots in de branding van een van onze Managing Consultants. Je voert commercieel ondersteunend marktonderzoek uit, je gaat mee op klantenbezoeken, je maakt functiebeschrijvingen die écht het verschil maken, je volgt interviews met kandidaten mee, stelt daarna kandidatenrapporten op en helpt mee met voorbereiding van netwerkevents. Klinkt gevarieerd, en dat is het ook: never a dull moment bij Amon. Heb jij de ambitie om een kei te worden in Executive Search? Dit is dé plek om de kneepjes van het vak te leren.

Wat doet een Management Associate – Executive Search bij Amon?

Executive Search, of headhunting, is een manier van rekruteren waarbij je kandidaten rechtstreeks benadert. Dit doe je vanuit een heel specifieke nood of vacature in een bedrijf, altijd vanuit een win-win-perspectief.

Als Management Associate biedt je onschatbare hulp aan een van onze Managing Consultants, zij zijn de hoekstenen van Amon. Jij zweert bij structuur en weet altijd waar je iets kan vinden. Klantengegevens, verslagen van vergaderingen en losse notities bundel je tot een overzichtelijk geheel in het CRM-systeem van Amon. Tegelijk heb je een neus voor wat er leeft op de markt en je houdt de Managing Consultant daarvan op de hoogte. Sterker nog, je Managing Consultant wordt zélf trending omdat jij voor haar/zijn personal branding zorgt.

Als Management Associate ben je een bron van up-to-date informatie en onmisbaar voor de werking van ons bedrijf. In deze functie zet je de eerste stap op de ladder richting Consultant Executive Search en daarna Senior Consultant Executive Search. 

Waarom je bij het Amon-team wil horen? 

We zijn al bijna 15 jaar een belangrijke voortrekker op het vlak van Executive Search in de IT-wereld. We zijn gespecialiseerd in het aanwerven van executives en senior-profielen voor kleppers als ING, Carrefour, NBB, UCB, Fluxys, KPMG, Brussels Airport, Bpost, VAB, Oleon en Studio 100. 

Onze eigen medewerkers beschouwen we als ons belangrijkste kapitaal, dus we leggen ze stevig in de watten. 
 

Dit wordt jouw takenpakket

Je werkt nauw samen met een van onze Managing Consultants. Die collega tekent mee de tactische en operationele krijtlijnen van Amon uit, staat in voor business development en accountmanagement van grote klanten en voert de meest complexe Executive Search-opdrachten uit. Hij/zij rekent op jou om mee de markt te verkennen en interessante informatie makkelijk raadpleegbaar te maken. 

Tijdens je traineeship van 18 maanden leer je zo de kneepjes van het Executive Search-vak aan. Naar het einde van je traject toe leer je de laatste vaardigheden die je nog nodig hebt om zelfstandig opdrachten uit te voeren. Daarna ben je klaar om door te groeien tot Consultant Executive Search.

Hoe ziet jouw leertraject er de komende 18 maanden uit?

 • Je leert marktonderzoek uitvoeren dat het werk van de Managing Consultants vooruit helpt.
 • De gegevens van nieuwe klanten in kaart brengen en alle verzamelde informatie gestructureerd bijhouden in het CRM-systeem van Amon.
 • Interessante netwerkevents oplijsten waarmee de Managing Consultant zijn commerciële netwerk kan uitbouwen.
 • Notities nemen tijdens klantenbezoeken en de administratieve voorbereiding en follow-up van offertes verzorgen.
 • Recruitment support: notities nemen tijdens intakegesprekken bij klanten en met die informatie vacatureteksten en functiebeschrijvingen leren opstellen.
 • Bedrijven en kandidaten die de Managing Consultant wil contacteren toevoegen op ons recruitment-platform en bijkomende informatie verzamelen.
 • De notities na eerste telefonische interviews toevoegen aan het recruitment-platform.
 • Face-to-face-interviews inplannen met de beste kandidaten en die interviews achteraf in een rapport gieten. 
 • Personal branding: een communicatieplan opstellen en de social media-kanalen van je Managing Consultant beheren.
   

Deze troeven heb je nodig als Management Associate - Executive Search

 • Je hebt een master- of bachelordiploma in een economische richting of een richting gericht op communicatie of personeelsbeleid (TEW, handelswetenschappen, communicatiewetenschappen, Germaanse talen …) of gelijkwaardige ervaring.
 • Je hebt minstens 3 tot 5 jaar werkervaring in (een) ondersteunende rol(len), binnen complexe bedrijfsomgevingen. Ervaring in een dienstverlenende sector geeft je een voetje voor.
 • Je hebt een natuurlijke interesse voor HR: de uitdagingen waarmee bedrijven geconfronteerd worden, hoe ze zich organiseren om met die uitdagingen om te gaan, hoe ze employer branding en storytelling aanpakken en hoe belangrijk rekrutering is als bouwsteen voor het succes van organisaties. Amon is immers dagelijks actief in deze materie.
 • Je bent analytisch ingesteld en nauwkeurig. Je hebt een ijzersterke pen en allesbehalve een 9-to-5-mentaliteit. Je werkt graag met deadlines en bent trots op het werk dat je aflevert.
 • Je bent een storyteller, die mensen op sleeptouw kan nemen en begeesteren. Maar ook een doorzetter, die nooit opgeeft.
 • Je bent een initiatiefnemer met veel energie. Je neemt je taken en verantwoordelijkheden op, maar gaat ook op zoek naar nieuwe manieren om de beste te worden in je vak, je collega’s te inspireren en bij te dragen aan het succes van jouw team.
 • Je hebt een heel goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels.

 

Dit bieden wij jou

 • Een fulltime job in een zeer vooruitstrevende omgeving, waar je bij een innoverend bedrijf de kans krijgt om een expert te worden in één van de snelst groeiende niches in executive search.
 • Een intensieve opleiding-on-the-job. Je kan rekenen op een vaste Management Consultant en een personal coach om je weg te vinden in de wereld van Executive Search.
 • Een interessante verloning, afgestemd op jouw ervaring, aangevuld met een compleet pakket aan extralegale voordelen.
 • Krijg je er gratis bovenop: leuke collega’s in een gedreven team van een 20-tal mensen, op een makkelijk bereikbare werkplek aan de rand van Gent (Sint-Denijs-Westrem). En kwaliteitskoffie!

 

Iets voor jou? Meer weten over deze job?

Stuur je CV met motivatiebrief onze richting uit of neem contact op met Inge Swartelé op werken@amon.be of +32 (0)478 378 251.


Dit mag je verwachten nadat je je kandidatuur hebt ingestuurd:

Binnen de twee werkdagen hoor je van ons. We bekijken in alle discretie en met de nodige zorg je achtergrond en competenties. Sluiten die aan bij onze verwachtingen, dan maken we graag verder kennis. Het verdere proces kan variëren, maar in ieder geval maak je kennis met verschillende mensen uit het team. Want we weten uit ervaring dat je beter niet over één nacht ijs gaat als je een werkgever kiest.

 

Alles over werken bij Amon

 

 

Solliciteer voor deze vacature

Toegestane bestandstypen: pdf doc docx.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx.