I had ambition not only to go farther than any man had ever been before, but as far as it was possible for a man to go.

(Joseph Conrad)

Functie

Het inspireren en ondernemen zit ons in het bloed. We willen gewoon dé beste zijn in wat we doen. Recruitment is niet iets wat je doet, het is wat je bent. Niet voor niets worden we regelmatig gevraagd om organisatieadvies te geven en worden we naast search opdrachten voor IT-professionals en management ingezet voor de zoektocht naar CIO’s en COO’s.

We weten waar we naartoe willen en bovendien weten medewerkers heel goed wat ze in dat verhaal kunnen betekenen. Er is een stevige HR-structuur, een duidelijk groeipad en medewerkers krijgen binnen de zelfsturende teams zelfs jaarlijks een budget om binnen Amon te ondernemen en te innoveren. We zijn sterke social media believers en delen onze ideeën over recruitment vaak op inspiratie – en ontbijtsessies. Verder zetten we jaarlijks grote ICT Benefiet events op waarmee we ook willen bijdragen aan een duurzame ICT-community. We willen een enthousiast verlengstuk van zijn van onze klanten, kandidaten en collega’s. Dit ligt zeker mee de basis van ons succes.

Deze 4 waarden willen we terugvinden in onze collega’s. Vertrouwen, toewijding, ondernemerschap en ervaring. In de attitude van de collega’s vinden we een gezonde dosis daadkracht, overtuigingskracht en een winnaarsmentaliteit terug. Wie zich daar niet in vindt zal ook niet in onze cultuur passen.

Aanbod

Amon is een organisatie waar je de beste in je vak kan worden, waar je gestimuleerd wordt een echte intrapreneur te zijn en waar je mee werkt aan een bedrijf met duidelijke ambities. Binnen onze niche zijn we voortrekker op vlak van branding en aanwezigheid op social media. We werken op een moderne en flexibele manier waarbij we Het Nieuwe Werken en Zelfsturing implementeerden.

Het spreekt voor zich dat er een interessant salarispakket met extralegale voordelen, bedrijfswagen en bonuspakket is voorzien. Maar waar het echt over gaat is je ding te kunnen doen en dat je de kansen die je krijgt ten volle benut om ook zelf te groeien.

Contact

Lotte Vandewalle
HR Officer

werken@amon.be
+32 (0) 9 296 16 10

Solliciteer voor deze vacature

Toegestane bestandstypen: pdf doc docx.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx.