Skip to content
IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR

STAGE DIGITALE TRANSFORMATIE

Deel

Wil jij als voltijds student een boeiende stage volgen in het kader van jouw masterdiploma? Ben je geïnteresseerd in het voortdurend veranderend HR- en technologie landschap? Dan biedt een stage bij Amon precies de uitdaging die je zoekt. Tijdens deze stage krijg je de kans om een actieve rol te spelen in ons onderzoek en bij te dragen aan de verdere groei van de organisatie.

Aanbod

Groei is niet alleen belangrijk voor onze klanten – het is ook cruciaal voor ons eigen succes. In een voortdurend veranderend HR- en technologie landschap is het cruciaal dat Amon blijft evolueren om onze groei te faciliteren. Met het oog op het leveren van de best mogelijke service aan onze klanten, zijn we voortdurend bezig met digitale innovatie en verbetering, door onze medewerkers te voorzien van de juiste tools.

Als stagiair(e) digitale transformatie bij Amon ben je een onmisbare schakel in het verbeteren van onze digitale systemen en processen. Deze stage ligt in de kern van onze oefening om de digitale strategie van onze organisatie voor de komende 3 jaar vorm te geven. Je krijgt de mogelijkheid om jouw vaardigheden op het gebied van digitale transformatie verder te ontwikkelen en direct een impact te hebben op onze groei en manier van werken.Onze stage biedt een uitdagende omgeving waarin je betrokken wordt bij diverse domeinen.

Hiervan krijg jij energie: 

Ecosysteem Recruitment software 

 • Het huidige Applicant Tracking System (ATS) onderzoeken en vergelijken met andere systemen om zo onze recruitment processen te optimaliseren.
 • Je verdiept je in de nieuwste HR-technologieën en begrijp hoe verschillende ATS-systemen werken voor beter onderbouwde beslissingen.
 • Je krijgt diepgaand inzicht in hoe organisaties hun interne processen aanpassen om efficiënter en effectiever te worden, en draagt zo actief bij aan ons recruitment beleid.

CRM en marketing automation

 • Je onderzoekt ons Client Relationship Management (CRM)-systeem en identificeert optimalisaties voor het huidige systeem.
 • Door het voeren van grondig onderzoek naar CRM-systemen, vergroot je jouw kennis en begrip van deze technologieën
 • Je vergelijkt en beoordeelt verschillende systemen om klantgedrag en trends te analyseren en te beïnvloeden. Op die manier leer je hoe je best practices van andere bedrijven kunt benutten.

Selectie Reporting tools

 • Je evalueert onze huidige rapportagetools, stelt verbeterplannen voor, en onderzoekt integraties met BI-oplossingen. Doel? Het verbeteren van onze rapportagemogelijkheden.
 • Je stelt een verbeterplan op, waarbij je niet alleen leert hoe je zwakke punten in een systeem kunt identificeren, maar ook hoe je mogelijke alternatieven kunt voorstellen en integraties met BI-oplossingen kunt onderzoeken

Jouw betrokkenheid binnen deze domeinen zal niet alleen bijdragen aan jouw eigen professionele ontwikkeling, maar ook directe impact hebben op de digitale transformatie van Amon.

 

En wie ben jij?

 • Je volgt masteropleiding en deze stage sluit aan bij jouw opleiding (Management & IT of een gerelateerd vakgebied)
 • Je bent geboeid door digitale processen en hebt een oprechte interesse in het verkennen en begrijpen van hun complexiteit en impact.
 • Je bent proactief en neemt graag het voortouw bij de uitwerking van nieuwe initiatieven.
 • Je bent een teamspeler met het vermogen om zelfstandig te werken.
 • Je hebt een proactieve houding en bent altijd bereid om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen.
 • Je zoekt een stage van minstens 2 maanden (min.4 dagen per week)

Krijg je er gratis bovenop:

💥 Een uitdagende stageplaats waarin je actief bijdraagt aan de digitale transformatie van Amon.

💪🏻 De nodige ondersteuning om jouw competenties en talenten te ontwikkelen in een dynamische omgeving en winnend team.

🥳 Leuke werksfeer en collega’s. En kwalitatieve fairtradekoffie 😉

📍 Locatie: een makkelijk bereikbare werkplek aan de rand van Gent (Sint-Denijs-Westrem).

Iets voor jou? Meer weten?

Contacteer 👇

Emma Peters

☎️ 0494 69 84 13

📧 via mail

Back To Top