Skip to content
IT RECRUITING & STAFFING COMPANY OF THE YEAR

Consultant Executive Search

Deel

Vergeet wat je weet over een job in rekrutering, want een klassieke job in rekrutering: dat kunnen we je bij Amon niet geven. Wat we wel kunnen aanbieden? Een verrassende job met impact. Bij Amon bouw je mee aan dreamteams in ICT & Digital.

Hoe?
Je krijgt de eindverantwoordelijkheid over het beheren en adviseren van jouw eigen klanten. Dit zijn bedrijven die een beroep doen op jouw expertise en die van Amon om met het juiste senior IT- en digital talent (IT Architecten, Project Managers, Product Managers …) hun dream team verder uit te bouwen, zowel lokaal als internationaal.

Dit bieden we jou

 • Een fulltime job waarin je de kans krijgt om expert te worden in één van de snelst groeiende niches in rekrutering en executive search.
 • Vanaf dag 1 krijg je veel verantwoordelijkheid en vertrouwen. Maar geen nood, je staat er niet alleen voor. Je krijgt ook een development coach toegewezen die jou ondersteunt in het dagdagelijkse operationele werk en je begeleidt in je persoonlijke ontwikkeling. 
 • Uitgedaagd worden in een toonaangevend en winnend team: bij Amon kom je terecht in een gedreven team dat meer dan 15 jaar aan ervaring en gespecialiseerde kennis samenbrengt.
 • In een open en wendbare bedrijfscultuur blijven we elkaar versterken. Dat is ook nodig, want wij gaan verder waar anderen stoppen: naast resultaatgerichte rekrutering investeren we in een diepgaand begrip en duurzame begeleiding van zowel werkgevers als IT-specialisten en managers. 
 • Een interessant salarispakket met extralegale voordelen én een bonuspakket dat zowel uit individuele als groepsbonussen bestaat.
 • Krijg je er gratis bovenop: een inspirerend en fijn kantoor op een makkelijk bereikbare plek aan de rand van Gent (Sint-Denijs-Westrem). En fair-trade kwaliteitskoffie!
 • En last but not least: doorgroeikansen en de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij geven jou kansen en jij grijpt ze met beide handen? Dan hebben we een deal!

“Bij Amon krijg je meteen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om jezelf te tonen.”

Jolien Patoor, Consultant Executive Search bij Amon

Lees meer over de job van Jolien

Dit zijn jouw kerntaken

Jij bent de brug tussen jouw klanten en potentiële kandidaten. Je werkt, van A tot Z, volledig zelfstandig aan maximum 8 vacatures tegelijkertijd. 

Hoe?

 • We werken voor elke opdracht in exclusiviteit. Maw, er zijn geen andere kantoren. Dat geeft jou de mogelijkheid diepgaande kick-off-gesprekken te voeren met klanten. Maar ook om professionele functiebeschrijvingen te schrijven, waarmee je écht voor klanten én kandidaten het verschil maakt.
 • Je interviewt kandidaten telefonisch, digitaal of face-to-face.
 • De letterlijke vertaling van Consultant is ‘adviseur‘. Die rol maak je ook waar: je challenget  en denkt mee met kandidaat én klant en brengt ze dichter bij elkaar. Daar ligt jouw toegevoegde waarde.
 • Je volgt kandidaten ook goed op na de eerste maanden van indiensttreding en adviseert klant en kandidaat in het onboardingproces als dat nodig is.
 • Je bouwt een langdurige vertrouwensrelatie op met bedrijven en kandidaten.
 • Los van je lopende opdrachten vertegenwoordig je Amon als dé professionele rekruteringspartner voor ICT & Digital-rollen. Op basis van je verworven marktkennis, haal je extra opdrachten binnen bij jouw klanten.

Wie ben jij?

 • Je hebt minstens 2 à 3 jaar ervaring in een commerciële omgeving en een sterke interesse in recruitment en IT. Ervaring in deze specialisaties hoeft niet, maar is mooi meegenomen.
 • Je communiceert graag en vlot, bent empathisch en kan zo mensen met elkaar laten verbinden. Met jouw commerciële vaardigheden breng je een sterk verhaal en kan je mensen overtuigen.
 • Je neemt graag verantwoordelijkheid op, of je nu autonoom of in een team werkt. Maw, je bent een zelfstarter en neemt graag initiatief.
 • Je hebt de ambitie om samen met Amon te groeien en bent gedreven om je carrièrepad uit te stippelen in onze sector.

Waarom kiezen voor Amon?

Wij delen jouw passie om mensen en bedrijven te helpen groeien. Hier werf je IT- en digitaal toptalent aan voor honderden grote bedrijven (Itsme, Liantis, Torfs, …) en heel wat succesvolle start-ups. Bovendien beschouwen we onze eigen medewerkers als ons belangrijkste kapitaal, dus we leggen ze extra in de watten :-).

 

Iets voor jou?

Charlotte Buydens Amon Headhunters in ict and digital recruiterConnecteer met Charlotte Buydens

Ze belt je graag op om je meer te vertellen en jouw vragen te beantwoorden! 

Meteen solliciteren? Stuur jouw cv naar cbu@amon.be

 

Ontdek alles over werken bij Amon

Back To Top